aşk kırıntısı

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• ablacım hayatma hepp kötü şeyler kötü olaylar çekiorumm .o kadar kötuyumkii hergecen gunn bı oncekinden daha kötu geçioo .
    ablacımm :)

bu hafta sonu sınavlarım var ailemin yanına gideceğimm :)

sonra hastaneler iiçinn tekrar tercih alıolarr bizdenn .çok zor karar veriyorum ama gönlümden gecenın okması için sende dua ett bana
    S
    canım merhaba
    gönlünce güzel geçecek bir hafta diliyorum.
    sevgiyle mutlu kaly789
    Selaaammm! Ben geldimmmm... :)

B
    Şekercim gelmişsin yetişememişim :(
    Nasılsın? Keyfin nasıl? Seni özlediğimi ve her namazda istediğin şekilde dua etmeye devam ettiğimi bilmeni isterim , en kısa zamanda görüşmek dileğiyle , sevgiyle ve sevdiklerinle kal olur mu? :)
    Günaydıııınnnnnnnnnn,
    Nasılsın bu sabah şeker??? Harika dileklerin için çok teşekkür ederim. İyi olmana çooookkkk sewindim:)) Sabaha güzel bir mesajla başlamak ne kadar keyifli:)))
    Muhteşem bir gün geçirmeni, hoş süprizlerin seni mutluluktan uçurmasını dilerim canım:)

Sevgilerimle
    B
    İyi olduğuna sevindim güzelcim , yokluğun çok belli oluyor , haber aldığıma mutlu oldum . Dilerim her şey yolunda gider , öpüldün kocaman...
    Seni çok özledim Aşk Kırıntısı... Varlığın benim için bir sevinç kaynağı oldu. Dilerim hayatın mutluluklarla ve sevgiyle dolu olsun. Sen çok güzel br yürek taşıyorsun canımcım:))
    ablaların bıtanesii benim içinde dua ettbugun gönlümden gecenn hakkımda hayırlı olsun
    senişi nasılözledim nasıll anlatamm ablacımm .

o kadar çok sevindimki rabbim bana ve sevdiklerimeede nasip etsinn

bende atandım biliomusunn :)
    Güzelim nerelerdesin??? Meraktan öldürecek misin sen bizi?? Bir haber ver, bir not bırak...
    Pat diye kayboldun ortadan. Wallahi hepinizin telefon numaralarını alacağım artık. Yoklamada eksik çıktıkça habire yeni bir senaryo üretiyorum kafamda.

Hadi Daktilo'yu bulduk. Peki sen neredesin??? Bizi habersiz bırakma şekercim :))
    sen nerdesin??????senin yüzünden giremiyorum siteye...kayboldun....
    şaka şaka ama hakkaten merak ettim. yahu.kolay gelsin.
    önerdiğin filmi yeni seyretme fırsatı buldum yani fırsattan ziyade film seyretmeye böyle bir ara vermiş gibiydim canım hiç izlemek istemiyordu ama bugün dedim şu filme bir bakayım.. gerçekteen çok iyi geldi.. çok sevdim.. teşekkür ederim önerin için.. svegilerimle..

Büyük bir kedi,kuyruğuyla oynayan küçük kediye sormuş.'Neden kuyruğunu kovalıyorsun?'.Yavru kedi cevap vermiş: Bir kedi için en güzel şeyin mutluluk.Mutluluğun da kuyruğum olduğunu öğrendim.Bu nedenle onu kovalıyorum.Yakaladığımda mutluluğa kavuşacağım.Bunun üzerine yaşlı kedi şöyle demiş: 'Gençken bende mutluluğun kuyruğum olduğuna karar vermiştim.Ama şunu fark ettim.Ne zaman onu kovalasam benden uzaklaşıyor.Ne zaman kendi yoluma gitsem peşimden geliyor...

Bir hayaliniz varsa mutlu olmayı beklemeyelim...Hayalimizin izninden gittiğimizde o ztn peşimize düşecektir.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri