zahid
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• P
    HAPPY FEETS-NEŞELİ AYAKLAR,,bizim favorimiz;

B
    Teşekkürler Zahidcim iyiyim çok şükür sen nasılsın?
    Allah yar ve yardımcın olsun , çok sağ ol güzel duana :)
    Allah razı olsun kardeşim alahım gönlündeki muradları gercekleştirmen icin sana sabır ve irade versin, yolunu andınlatsın.aeo
    Zahidcim, ne kadar güzel bir yer bu böyle... Hepimize burayı görmeyi nasip etsin inşallah:))) Nerelerdesin sen, sesin soluğun çıkmıyor?
    çok sağol zahidçim Allah razı olsun, bütün güzellikler seni bulsun güzel kardeşim benim:)
    P
    Merhaba Zahid,,nasılsın?
    herşey gönlünce olsun :))
    merhaba zahid kardeşim umarım iyisindir.uzunca zaman oldu görüşemeyeli hayat galesiyle uğraşırken insan boğluyor vallahi.sizin için inşallah herşey yolunda gidiyordur.Allaha emanet olun
    B
    Teşekkür ederim Zahid'ciğim çok şükür iyiyim . Çok güzel bir gün geçirmeni diliyorum , sevgiyle kal...
    Seni seviyorum"dan daha özel bir cümle de var: Sana güveniyorum. Çünkü herkes herkesi sevebiliyor; ama herkese güvenmiyor..
    iyi geceler ...

Büyük bir kedi,kuyruğuyla oynayan küçük kediye sormuş.'Neden kuyruğunu kovalıyorsun?'.Yavru kedi cevap vermiş: Bir kedi için en güzel şeyin mutluluk.Mutluluğun da kuyruğum olduğunu öğrendim.Bu nedenle onu kovalıyorum.Yakaladığımda mutluluğa kavuşacağım.Bunun üzerine yaşlı kedi şöyle demiş: 'Gençken bende mutluluğun kuyruğum olduğuna karar vermiştim.Ama şunu fark ettim.Ne zaman onu kovalasam benden uzaklaşıyor.Ne zaman kendi yoluma gitsem peşimden geliyor...

Bir hayaliniz varsa mutlu olmayı beklemeyelim...Hayalimizin izninden gittiğimizde o ztn peşimize düşecektir.
    Çok şükür iyi olmaya çalışıyorum.. Sınavlar var onları atlatmaya çalışıyoruz işte onun dışında iyi aslında :D :D
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri