Alexandra
Reaksiyon puanı
21

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Bluepebbles cım sosyal olma konusunda o kadar iyi ki çok güzel arkadaşlıkları var ve girdiği her ortamda onu gözledim son derece başarılı buna kendinden yaşça büyük insanlar da dahil olmak üzere çok iyi anlaşıyor inan yanındayken konuşmak için adeta sıra bekliyorum telefonu hiç susmuyor ve abuk subuk geyik muhabbeti için aramıyorlar.Çok aklı başında bir çocuk ve sosyal yönü çok kuvvetli olduğunu sanıyorum.Bakü gibi yabancı bir şehirde tüm restoranlar kendisini arıyor ve eleman bulması için yardım talep ediyorlar.

Canım ilgine teşekkür ediyorum.
    İyiki varsın.
    P
    Ayy ay ay! maşşallah maşşallah,,bana da bu kadar yakışsa ben de takardım valla,,harika görünüyosun canımcım,,o çiçek de ne şanslıymış ama :)
    P
    Merhaba canım benim,,Güneş'le evdeyiz bugün,,bol bol çizgi film izlicez anlaşılan,,bi arada pasta yapmayı planlıyo hanfendi,,unutturamazsam onu da yapcaz,,sen nasılsın,,dinlenebildin mi şekerim?
    Çiçek konusunda gerçek mi diyosun kız,,takar mısın sahi?Ben gençkene,,evde yalnızken Belgin Doruk makyajı yapardım,,onun gibi giyinirdim falan hoşuma giderdi :))Güneş te benim gibi biraz hülyalı bi çocuk ;)
    Çok teşekkür ediyorum.Çok şükür bu günlerimizi aratmasın tanrım.
    Oğlumla hem çok güzel vakit geçirdik hem vereceği kararlar konusunda çok iyi oldu gitmem.Orada kimliğini ve ehliyetini kaybetmiş onun ile uğraşıyoruz bu arada kilo konusunda verebileceğin fikirlere açığım.
    İyiki varsın canım.
    Kendine iyi bak.
    B
    Evet evet hayatım kahve de yapalım , yanına kurabiye de koyalım :)
    B
    Canımmmm, çok şükür daha iyiyim seni sormalı? Çok yoğunum hem de feci.... :(
    P
    B
    Canım çok şükür daha iyiyiz artık , sen nasılsın?
    Canımm bluepebblesimmm,çook güzel ve huzurlu bir hafta diliyorum.Mutlu mutlu kal:)))Öptüm...
    Günayyyyydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))) Canımcımm güzel, sakin, huzurlu, neşeli bir haftasonu diliyorummm :))
    Çok incesiniz teşekkür ederim..Umarım herkesin iyiliğine olacak şekilde her şey sevgi ile olur umarım ( :
    P
    GÜÜÜÜNNNAYYDIIIIN ŞEKKER TOPANI :))

B
    Güzelcim tek deli sen değilsin ben de çok ciddiye alırım ve her gittiğim yerden kitap almaya çalışır mutlaka şehri yazarım bir de imzalarım .
    Oğlum iyileşmedi teyzesi akut larenjit olmuş kuzum sabaha kadar ağladı ve öksürdü .
    P
    Geldim ya,,amaaan gezmenin adı yorgunluk :))
    çok hırpalama kendini,,bi yat bi kat bi han bi hamam neyine yetmiyo,,ikincisi için çalışıyosun ki hiiiç anlamam ;)
    diziyi anlatırım şekerim,,şimdi evlilik programı seyrediyom,,onu da anlatıyım mi ?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri