elccy
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    hu hu şeker nasılsın? yoksun?
    S
    mutlu yıllar diliyorum
    sevgiyle mutlu kaly789
    B
    Güzelim nerelerdesin ve nasılsın?
    B
    Çok şükür iyiyiz güzelim ve yine çok şükür her şey yolunda... Senin için de en güzeli olacak ben de öyle inanıyor ve diliyorum. Gülekal emi...
    B
    Şekercim nasılsın? Nasıl gidiyor hayatın? Var mı bir gelişme , Allah yar ve yardımcın olsun , sevgiler gönderiyorummm...
    S
    günaydın
    güzel bir hafta sonu diliyorum..
    her şeyin gönlünce güzel olduğu
    sevgiyle kaly789
    S.a Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.Gününüz diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah sizi her iki cihanda da mutlu etsin.Allah sizi sevdiklerinize bağışlasın Nasılsınız bugün ?Gününüz nasıl geçiyor?
    B
    Canım başın sağ olsun , çok üzüldüm . Rabbim sizlere hayırlı, uzun ömür versin...
    B
    Yeni bir iş eskisinden çok daha iyi oluyor inan bana , 14 yıllık çalışma hayatımda bayaa iş değiştirmiş biri olarak söylüyorum, her şey çok güzel olacakkkk :))
    S
    sayfana uğramışken merhaba demeden geçmek istemedim
    sevgiyle mutlu kaly789
    resmin özelliği sadece mavi renginin farklı tonlarıyla kullanılmış olması. yani başka renk yok resimde, bana ait değildir google dan softshapeart yazarak benzer resimlere bakabilirsiniz :)

Mutluluk, sanki çok uzaklarda!
    Yalnız bir kelamdır yakınlarda
    Ulaşamazdım sanırdın da
    Bak seyret mavinin tonlarında
    yepyeni mutlu bir güne merhaba dileklerimle...günaydın:)
    B
    Güzelim iyi olmaya çalışıyorum , iyi olmana da çok sevindim. Dilerim her daim huzurlu olursun.
    B
    Günaydın şekercim nasılsın? Nasıl gidiyor hayatın?
    merhabalar elccy, ben yeniyim biraz sitede aklımda kalan rumuzlardan profillere bakıyorum tanımak için insanları, öle bi mesaj bırakayım dedim, ben uğur menlun oldum şimdiden
    B
    Gönlünce bir gün diliyor, kucak dolusu sevgiler gönderiyorum. Günaydınnnnn :))
    B
    Günaydın güzelim , ben iyiyim haftasonu pek girmiyor , oğlumla ilgileniyorum. Sen nasılsın? Haftasonu annemlere gittik sürekli aklıma geldi söylediklerin ve uygulamaya çalıştım , daha rahatım , çok teşekkürler...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri