A
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Merhaba güzelcim , baş ağrın çin üzüldüm , çok geçmiş olsun . Dilerim tekrarlamaz. Keyifle kal :)
    S
    günaydın
    her şeyin gönlünce güzel olduğu bir gün olsun
    sevgiyle mutlu kal
    B
    İyiyim güzelcim , ben de en çok baharı severim , en sevdiğim mevsimdir bahar . Baharda doğuşumda belki ondandır kimbilir . İyi olduğuna sevindim , her şey gönlünce olsun , sevgiyle kal...
    B
    Teşekkür ederim senin de günün süper olsun :) Gülümse olur muher zaman...
    B
    Çok sağ ol canım benim umarım süper bir haftasonu geçirir , anı hanene güzel kareler eklersin...
    S
    canım benimmmm
    her şeyin gönlünce güzel olduğu bir hafta diliyorum.
    sevgiyle mutlu kalıny789
    B
    Gönlünce , süper bir gün diliyorum , selamlar :)
    B
    Çok sevindim tabii ki tadını kaçıranları hayatından çıkar , ya da neden gönderildiklerini düşün dersini al ki bir daha karşına çıkmasınlar ve tam da istediğin gibi bir yıl yaşa , sevgiyle , huzurla, sağlıkla :)
    Ah sanırım yanıldım, hakkın var galiba, neyle karıştırdığımı bulamadım ama... neyse.. yoğun iş temposuna ver artık, olur öyle:))
    Muhteşem bir yıl geçirmeni dilerim canım.

Çoook öptüm seni:)))
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine sevgi gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine para gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine aşk gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine mutluluk gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine neşe gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine dostluk gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine sağlık gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine anlayış gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine zorluklara karşı tahammül gücü gelmesini seçiyorum 956k
    Günaydın Andromeda,
    Komutanın olarak sana emrediyorum, bana emredersiniz deme!!!! ;)))
    İçini güzel duygularla doldurup hiçbir şeyi saplantı haline getirmezsen, her şeyin en güzeli seni bulur Andromedacım.
    Sen akıllı bir adamsın. Geleceğin zaten parlak olacak. :)
    Olmazzzz, hep birlikte:)) Daha iyi misin??? Çalışmalar nasıl gidiyor??? Bölüm tercihin ne olacak? Bilişim mi???
    Yeni yıla harika bir tempoyla başla, yepyeni kararlarının sana bol şans ve başarı getirmesini dilerim canım:))
    Günaydııııııııınnn Andromeda,
    Güzel haberlerle dolu, sevgi dolu, süprizlerle dolu bir gün geçirmeni dilerimmm:))
    Sevgilerimle
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri