serpil22
Reaksiyon puanı
48

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• slm ben sitenin yeni üyelerinden son liman umarım iyisinizdir acemi olduğum için size bir sorum olacak harika bir site ayrıca sizinde profiliniz çok güzel tebrik ederim ben yazıları okuyorum ama telkinleri dinleme konusunda bilgim yok ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim her şey gönlünüzce olsun
    Serpil'im cö-öö demek istedim y789

bide bide ben seninle kahve içmeyi çooook özlediiiiiiiiim..

kahveleri yaptım seni bekliyorum 956k

Merhaba Ablacım. Ziyaretine geldim.sevincli

Ben de beklerim..actionsmile

Serpil'ciğim,başın sağolsun canım,
    Anneanneciğine Allah'tan rahmet,sizlere de sabırlar diliyorum..Yeni hayatımızda en güzel halimizle yine hep birarada olacağız sevdiklerimizle..Sadece bu ayrılık insanın içini acıtıyor..Mekanı cennet olsun.
    ismiracığım çok teşekkür ederim canım sizler sağolun..tüm ölmüşlerimizin mekanları cennet olsun..
    Serpil'ciğim, tekrar başın sağolsun canım. Ben de geçen yıl kaybettim anneannemi, idolümdü benim. Asıl yuvaya döndüklerini düşünüyorum...Nurlar içinde olsunlar dilerim...
    merhaba size bir şey sorcam ben kendi telkin cd mi yapmak istiorum bunu hangi programla yapabilirim formda görmüştüm ama unuttum nerde olduunu
    merhaba harika yazılar paylaşıyorsunuz.hepsini keyifle okuyorum.
    uğramışkende merhaba demeden geçmek istemedim ve birde güzel yazılarınız için teşekkürler tabikiy789
    canımm seninle kahve içmek çok keyifli mum eşliğinde olunca daha da keyifli wave

bide tütsü olsun ne dersin sevincli

M
    merhaba serpil ben de seni merak ettiğim için uğradım .ben de yeni başlayanlardanım banada uğrayıp arada yardımcı olursanız sevinirim
    canıımmm hep birlikte aydınlatıyoruz dünyayı956k sizlere faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana sevinclisevincli dünyayı insanları tüm yaratılanı çookk çokkk seviyorummmm.

sevgilerr..
    serpilciğim merhaba anneme sevgilerini yolluyor ve gözlerinizden öpüyor
    anneme acaba şifa enerjisi yollamaya devam ediyormusun
    ben ne yapabilirim başka bana sizde yol gösterirsen
    sevinirim çünki daha 8 aylık bir çalışmam var çömezim yani
    yaş 48 ama bazı şeyleri yeni öğreniyorum çokta mutluyum
    shamanic sağolsun çalışıyor
    sesimi başka nasıl duyurabilirim
    şfa ALLAHTAN ama oda bize yol gösteriyor
    annemin hastalığı ilerliyor
    onun için sizleri sıkıştırıyorum beni mazur görün
    yapabileceklerimi yapıyorum sizlerin yardımıyla ALLHIN verdiği kuvvetle
    başka ne yapabilirim bilmiyorum
    ssizleri yürekten kucaklıyorum
    esen27
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri