delimanyak
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• doğumgünün kutlu olsunnnnnn :))
    nice niceeeee senelere.. amaaa güzel,mutlu,huzurlu,bereketli,aşk dolu senelere diyorummm.
    iyi ki doğmuşsun..
    bayram geçmiş olsada gönlünüzdeki bayramlarınız hep sürmesi dileğiyle sevgi ve saygıyla kalın
    hünlerinizin güzelliklerle geçmesi hep ışıkla kalmanız dileğiyle şimdiden hayırlı bayramlar :)))))
    Selaaammm! Ben geldimmmm... :)

S
    günaydın canım
    güzel bir gün diliyorum
    gönlünde mutluluk rüzgarının estiği
    sevgiyle mutlu kaly789
    Merhaba:)

Hayatına neşe veren,yüreğine sevgi dolduran güzellikler seninle olsun. Bahtın açık,şansın bol olsun.

Kendine iyi bak. Sevgiler.O0
    S
    canım benimmmm
    her şeyin gönlünce güzel olduğu bir hafta diliyorum.
    sevgiyle mutlu kalıny789
    Merhaba:)

Sevdiklerinle birlikte sağlıklı,neşeli, huzurlu bir yıl geçirmeni dilerim. Herşey gönlünce olsun.
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine sevgi gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine para gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine aşk gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine mutluluk gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine neşe gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine dostluk gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine sağlık gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine anlayış gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine zorluklara karşı tahammül gücü gelmesini seçiyorum 956k
    Korktukça Tutsak Umut Ettikçe Özgürsünüz, Yani HERZAMAN bir UMUT vardır diyorum, ve bu yeni başlangıcın umutla birlikte özgürlük getirmesini istiyorum...
    güzelim cuman mübarek olsun....tüm duaların kabul olsun...bana da dua et:)

'ALLAH' kelimesinin gücü

Hollandalı bilim adamı ve psikolog Vander Hoven ALLAH kelimesini oluşturan harflerin sırrını bulduğunu açıkladı. Prof. Hoven'in hastalar üzerindeki araştırmasının sonucu ise şöyle..

Hollandalı bir psikolog olan Vander Hoven Kur’an okumanın ve ALLAH kelimesini tekrar etmenin hastalar ve sağlıklı insanlar üzerindeki etkilerini bulduğunu açıkladı.

Hollandalı profesör üç yıldan beri bir çok hasta üzerinde araştırma ve çalışmasını yaparak yeni buluşuna ulaştığını söyledi.
    Hastalarından bazılarının Müslüman olmadığını, bazılarının da Arapça bilmediğini belirten Hoven hastalarına ALLAH kelimesini öğrettiğini söyledi.
    Alınan sonucun çok mükemmel olduğunu, özellikle depresyon ve tansiyon hastalarında çok daha iyi sonuçlar verdiğini belirtti.
    Profesör Haven ALLAH kelimesini oluşturan harflerin psikolojik hastaların üzerindeki etkilerini açıkladı.
    -ALLAH kelimesinin ilk harfi olan –A- harfi solunum sisteminden direk çıkıyor ve nefes almayı düzenliyor.
    - Damaktan söylenen –L- harfi ise, (Arapçada çıkarıldığı şekilde) dil hafifçe damağın üst kısmına dokunuyor ve çene kısa bir duraklamayla birlikte aynı işlem tekrarlanıyor.(İki –L- harfi olduğu için) Bu işlem nefes alıp vermeyi rahatlatıyorKaynakwh webhatti.com: [IMG]
    - Son harf olan –H- harfi çıkartılırken akciğer ve kalp arasında bir ilişki oluşuyor ve işlem sonucunda kalp atışları düzeliyor. Kaynakwh webhatti.com: [IMG]
    Bu araştırmayı yapan Hollandalı profesör Müslüman değil, fakat İslam ilimlerine ilgi duyan ve Kur’an-ı Kerim’in sırlarını araştıran bir psikolog
    S
    günaydın canım benim
    her şeyin gönlünce güzel olduğu bolluk ve bereket , sağlık dolu harika bir hafta diliyorum...
    sevgiyle mutlu kal
    canım sana bir film linki veriyorum...bu havaya iyi gider bence....kahveni al ve seyret.....

Tatil izle The Holiday Film izle HD Kalite Full Türkçe Dublaj | FilmHDizle
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri