yelda_k
Reaksiyon puanı
8

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Sayfanın rengi gözlerimi aldı :) Gözlerinde ki ışıkta görenlerinin gözlerini alsın diliyorum :) İade i ziyaret yapmak istedim mutlu günler diliyorum :)
    y789y789Günaydın Değerli Yelda_k

S
    canım benimmmm
    her şeyin gönlünce güzel olduğu bir hafta diliyorum.
    sevgiyle mutlu kalıny789
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine sevgi gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine para gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine aşk gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine mutluluk gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine neşe gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine dostluk gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine sağlık gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine anlayış gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine zorluklara karşı tahammül gücü gelmesini seçiyorum 956k
    Korktukça Tutsak Umut Ettikçe Özgürsünüz, Yani HERZAMAN bir UMUT vardır diyorum, ve bu yeni başlangıcın umutla birlikte özgürlük getirmesini istiyorum...
    B
    ohhh süper olmuş dilerim 2011 yılına da aynı mutlulukla başlarsın. Şans , huzur, sevinç senden yana olsun :)
    S
    günaydın...
    gülmekten çenemiz ağrısın...
    okadar güzel süprizler bizi bulsun ki ağzımız kulaklarımıza varsın..
    bol bonuslu güzel bir hafta sonu olsun....
    sevgiyle mutlu kaly789
    S
    günaydın...
    her şey gönlünce güzel olsun.
    gönlünden yüreğinden istediğin her şey seninle olsun.
    sevgiyle mutlu kal
    ne cezası yeahh :D :D Asıl ben sana ceza kesicem, hatta seni iddianameyle içeri atıcam.. Heheheheee ben bi kere bekledim seni ama sağolasın sen yazmadın bile.. Demek o kadar değersizim.. peeyk
    Şekerim bana eklenme isteği gelmedi. Bir tane bile gelmedi. Bir sorun var sanırım.Öpüyorum. Sevgiler...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri