bluegirlx
Reaksiyon puanı
23

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Gönlünce bir hafta diliyorum şeker , gülekal :)
    Selaaammm! Ben geldimmmm... :)

Allah'ın selamı rahmeti bereketi ve ihsanı üzerine olsun sevgili ablacığım.Allah günlerini,hayatını daha doğrusu her şeyini iyileştirsin güzelleştirsin ve an geçtikçe arttırsın :).Nasılsın sevgili ablacığım?.Bu arada kutlamadıysam özür diliyorum senden.Moderatorlüğün hayırlı olsun :)smil56
    Canımmmmmm, haberini alınca nasıl sevindim bilemezsin. kendine ççooooook dikkat et güzelcim. Benim de mesailer aldı başını gitti. Çok iyi anlıyorum seni. Bir gün karar verip birlikte bırakalım. Senin başvurular için dua edeceğim canım. Senin için en hayırlısı olacak merak etme, gönlünü ferah tut!!!! Öptüm seni güzelcim:))) Kuccak dolusu sevgilerrrrrr :)
    P
    HAPPY FEETS-NEŞELİ AYAKLAR,,bizim favorimiz;

S
    gönlünce güzel bir hafta diliyorum
    bütün dileklerin adrese teslim gelsin...
    sevgiyle mutlu kaly789
    gece gece çığlık atasım geldı varmış bende e-book sı da haberim yokmuş :)) mutlaka denemek istiyorum. ama elimde kütüphaneye teslim etmem gereken 2 kitap var. dönüşümlü bir şekiilde 3 ünüde okumaya devam edeceğim ve takıldıgım bir nokta olursa rahatsız ederim sizi:) şimdi çıkıyorum iyi geceler diliyorum. sevgilerımle.
    merhaba teşekkür ederim iyiyim, sen nasılsın:) konu başlıgındakı videonun ilkini izledım kafam karıştı bişicik anlayamadım diğer üçünüde izlemedim sonrasında. özlem hanımın bir mp3 mevcuttu bu konuda arada birkaç gunde bir onu dinliyorum. sürekli dinlemediğimden herhalde bir etkisini alamadım henüz. sevgilerimle.
    Ahhh, çok sevindiiimmm. Ben de ofisteyim, yıl sonu kapatmaları, malum.:)) Keyfini çıkar sıcacık evinin... Hakettiğin her şey daima yanında olsun canım benim:)) Benim de fena halde biraz uzaklaşıp kafa dinlemeye ihtiyacım var. Kullanmadığım, kullanamadığım 1 hafta tatilim var, belli olmaz her az alabilirim ben de onu.
    Günaydııııııııın,
    Güzel bir gün ve çok güzel bir hafta sonuna ne dersin?
    Daha da ötesini diliyorum.
    İyiki varsın.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri