blbck
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Korktukça Tutsak Umut Ettikçe Özgürsünüz, Yani HERZAMAN bir UMUT vardır diyorum, ve bu yeni başlangıcın umutla birlikte özgürlük getirmesini istiyorum...
    Merhabalar,
    Nasılsınız??? Ecrin nasıl??? Meraktayız hepimiz.
    Hepiniz için sıkıntıların bitiiği, yerine güzelliklerin ve sağlığın dolduğu yeni bir sene dilerim
    Sevgilerimle
    S
    merhaba...
    geçmiş olsun...
    her şey gönlünüzce güzel olsun
    arkadaşım cuman mübarek olsun...ecrin'e ve tüm bebeklere ALLAH c.c. şifa versin...

'ALLAH' kelimesinin gücü

Hollandalı bilim adamı ve psikolog Vander Hoven ALLAH kelimesini oluşturan harflerin sırrını bulduğunu açıkladı. Prof. Hoven'in hastalar üzerindeki araştırmasının sonucu ise şöyle..

Hollandalı bir psikolog olan Vander Hoven Kur’an okumanın ve ALLAH kelimesini tekrar etmenin hastalar ve sağlıklı insanlar üzerindeki etkilerini bulduğunu açıkladı.

Hollandalı profesör üç yıldan beri bir çok hasta üzerinde araştırma ve çalışmasını yaparak yeni buluşuna ulaştığını söyledi.
    Hastalarından bazılarının Müslüman olmadığını, bazılarının da Arapça bilmediğini belirten Hoven hastalarına ALLAH kelimesini öğrettiğini söyledi.
    Alınan sonucun çok mükemmel olduğunu, özellikle depresyon ve tansiyon hastalarında çok daha iyi sonuçlar verdiğini belirtti.
    Profesör Haven ALLAH kelimesini oluşturan harflerin psikolojik hastaların üzerindeki etkilerini açıkladı.
    -ALLAH kelimesinin ilk harfi olan –A- harfi solunum sisteminden direk çıkıyor ve nefes almayı düzenliyor.
    - Damaktan söylenen –L- harfi ise, (Arapçada çıkarıldığı şekilde) dil hafifçe damağın üst kısmına dokunuyor ve çene kısa bir duraklamayla birlikte aynı işlem tekrarlanıyor.(İki –L- harfi olduğu için) Bu işlem nefes alıp vermeyi rahatlatıyorKaynakwh webhatti.com: [IMG]
    - Son harf olan –H- harfi çıkartılırken akciğer ve kalp arasında bir ilişki oluşuyor ve işlem sonucunda kalp atışları düzeliyor. Kaynakwh webhatti.com: [IMG]
    Bu araştırmayı yapan Hollandalı profesör Müslüman değil, fakat İslam ilimlerine ilgi duyan ve Kur’an-ı Kerim’in sırlarını araştıran bir psikolog
    canım sana mutluluk sepetimi getirdim ...afiyet olsun:)

dayanamam ben o yavruma....RABBİM sana yalvaran bir kulum ecrini ve bütün bütün bebekleri koru.RABBİM en doğrusunu sadece SEN bilirsin .AMİN..
    selam arkadaşım ..
    hayırlı cumalar ..nasılsın?
    bebeğimiz nasılİ?
    onun için dua ediyorum ve senin için de:(
    bütün derdine derman arayanlara Rabbim yardım etsin.
    sen de benim için dua eder misin?
    B
    Dilerim gelişme çok iyi bir şekilde devam eder ve iyi haberlerini alırız. Bir müteahhit vardı oğlu 12 yaşında ve bugün kanseri yendiği haberini aldım çok sevindim. 8 kemoterapi aldı sanırım ve sonuçlar iyi çıkmış .
    Allah Ecrin in ve sizinde yardımcınız olsun.
    B
    Merhaba, nasıl oldu minik kuzu? Var mı bir gelişme?
    HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN..YÜREĞİNİZDE HİSSETTİĞİNİZ TÜM GÜZELLİKLER SİZİNLE OLSUN..SEVGİLER...
    Bugün olursa katılamam. Çünkü şehir dışına çıkacağım birazdan. Bir bakalım. Çocuğun durumuyla ilgili biraz daha bilgi alıp bazı arkadaşlarımızdan olmazsa özel metin hazırlanmasını rica edeceğim. Böylece çalışma sırasında herkes aynı metin üzerinde yoğunlaşır.

Konu içinde yazarsanız başkaları da katılıp katılmayacaklarını belirtirler.

Sevgilerimle. actionsmile
    Küçük bebeğimizin isim, soyisim, yaş ve yaşadığı şehri belirtip katılmak isteyen arkadaşlarımızla birlikte msn grupta toplanarak belirlenen bir saatte sağlığına kavuşması için çalışma yapabiliriz.

Sevgilerimle. actionsmile
    E
    .İltifat mesajı için teşekkür ediyorum. Çok naziksiniz. Sevgiler...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri