Alexandra
Reaksiyon puanı
21

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• P
    Von Küresel Ikınma Rock Grubu gepostete Videos: Küresel Ikınma - Yamuk Prenses | Facebook
    Merhaba :-)))

Çok teşekkür ederim sağol...
    Ben de sizleri çok özledim ...
    Ekim ayından beri çok yoğun bir dönem yaşadım ve çok şükür şimdilik bitti.
    Tekrar aranıza dönmek ve bu güzel mesajları görebilmek çok güzel..

Ben de yeni yılı sağlıklı, mutlu ve huzur dolu geçirmeni diliyorum...
    Gelecek güzel günler getirsin sana.
    teşekkür ederim ziyaretiniz için. ama çok yorgunum kpss de kötü geldi zaten :(:( olsun ümitliyim hala. neşeli günler diliyorummmmm ....
    Emredersiniz komutanım, söz hep birlikte mutlu olmaya marş marş:)))
    Yeni yıl hepimiz için daha güzel,daha mutlu günlerle geçecek inşallah.
    <!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normal Tablo"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--> Çok teşekkür ederim canım. Çok iyiyim. Bebek izni bitti. Okula başladım. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
    Sana mükkemmel bir şekilde hizmet eden yeni yıl diliyorum. Kalbin ruhun yeniye daima açık olsun...
    çok teşekkürler ..çok iyiyim işten izinliyim ve evimin keyfini çıkarıyorum..hakettiğim herşey benimle daha ne olsun..:)sen nasıslın..
    yeni yıl sana daha büyük bir enerji, yaşam mucizesi getirsin istiyorum Allahtan, ve hayatımda tanıdğım enerjisiyle hayat veren suratta gülücük oluşturabilitesi olan nadir insanlardansın, Allah ömrüne ömür katsın:) yeni yılın hayırlı olsun:)
    B
    yAŞAYACAKSIN BEN İNANIYOR HATTA SENİN İÇ.İN ŞİMDİDEN HEYECANLANIYORUM :)
    BEN DE SENİ TANIDIĞIM İÇİN ÇOKKKK MUTLUYUM İYİ Kİ VARSIN TATLI ÇAKILIM BENİM. ETRAFINDAKİLER ÇOK ŞANSLI YANINDA OLABİLDİKLERİ İÇİN :)
    B
    Kesinlikle güzelcim her şey bizden yana , şans , mutluluk , huzur , sevgi , güç :)
    B
    Spor yaptığında üşümezsin şekercim aksine vücudundaki toksinlerden kurtulduğun için üşünecek havada bile sıcacık olursun , yorugunluğun ortadan kalkar, daha zinde daha enerjik olursun.
    Çakralarını açtığına da sevindim , dilerim bir daha kitlenmezsin. Hadi bakalım müthiş bir terazi hayatı yaşamaya :)
    B
    Canımsın günaydın , nasıl olayım meleğim çok büyük planlar yapıyor uygulamak için 1 ocağı bekliyorum, saçımı falan eski rengine getireceğim yoga kitabını bitirip yogaya başlayacağım , hızlı okuma seti aldım , hızlı okumayı öğreneip her hafta en az bir kitap bitireceğim , acil kısmından spora yeniden başlayacağım ve daha neler neler... :)

Sen nasılsın?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri