genco
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Merhabalarrrrrr,
    Güzel, mutlu, sağlıklı ve şans dolu bir hafta geçirmeni dilerim.
    Neler yapıyorsun?? Hayatın nasıl gidiyor Genco???
    Dilerim huzurlusundur.

Sevgiyle kal :))
    Merhabaaa,
    Harika bir gün geçirmeni diliyorum, enerji dolu, güzel haberlerle dolu, süprizlerle dolu bir gün olsun senin içiinnn :))))))
    Sevgilerimleee
    teşşekkür ederim çok.. iyi dilekleriniz için.. her şey hayırlısı ise gönlünüzce olur inşallaahh : )
    B
    Canım iyiyim çok şükür ve iyi olmana da sevindim . Önümüzdeki hafta ben de başlayacağım ingilizce çalışmaya sana verdiğim adres farklı bir şifre ile dersleri istediğim gibi izleme imkanı vereceğini söyledi. Bekliyorum :)
    Gönlünce bir yıl diliyorum , gülekal emi...
    B
    Canımmmmm benimmmm teşekkür ederim , nasılsın? Nasıl gidiyor yaşamın? Ve ingilizce olayını ne yaptın?
    Günaydıııııııınnnn Genco,
    Nasılsın??? Dilerim ışıl ışıl, pırıl pırıl bir hafta geçirirsin,
    Her günün tadı bir öncekinden güzel olsunnn!!!

Sevgiler:))
    S
    her şeyin gönlünce güzel olduğu bir hafta diliyorum.
    sevgiyle mutlu kalıny789
    Çook teşekür ederim sevgili abicim,, İnşallah yeni yıl sana güzellikler, gülen yüzler, huzur, mutluluk ve daha nice hoş şeyler getirir.. İyi ki varsın, iyi ki bizimlesinn :))
    teşekkür ederim..

yeni yıllda tüm dileklerin gerçekleşir ve gerçekleşen tüm dileklerin sana uğur getirrir inşallahh..

mutlu yıllaaarr : )
    Yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum..2011 başarı,bolluk ve bereket yılınız olsun.sevgiyle kal :)
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine sevgi gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine para gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine aşk gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine mutluluk gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine neşe gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine dostluk gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine sağlık gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine anlayış gelmesini seçiyorum 956k
    956kbu yıl hayatim değişti üyelerine zorluklara karşı tahammül gücü gelmesini seçiyorum 956k
    Korktukça Tutsak Umut Ettikçe Özgürsünüz, Yani HERZAMAN bir UMUT vardır diyorum, ve bu yeni başlangıcın umutla birlikte özgürlük getirmesini istiyorum...
    B
    Canım benim sen de Ankara ya gelirsen mutlaka beklerim , sana kahve ısmarlarım :)
    Yeni yıl sana sevinç , huzur , sağlık ve mutluluk getirsin. Her şey gönlünce olsun :)
    S
    nelerdesin sevgili genco
    hayatında her şey yolundadır umarım.
    2011 güzel süprizlerle kapını çalsın..
    sevgiyle mutlu kalasın..y789
    Heyyyy,
    Seni buralarda görmek ne kadar güzellll:))) Ziyaretin ve söylediklerin beni çok mutlu etti. Çok teşekkür ederim canımcım.
    Senin neşelenmene katkım oluyorsa ne mutlu bana. Dilerim enerjimiz de neşemiz de her geçen gün artar. Ben yıl sonu toparlamalarındayım. Yeni seneye, artık kırtık iş bırakmamak için çalışıp duruyorum. Sen nasılsın??? Sen neler yapıyorsunn???

Sevgiyle dolu bir gün geçirmeni dilerim canım:)
    B
    Merhaba canım benim , ben de seni tanıdığım için mutluyum ve her şeyin yeni yılda ve diğer yaşayacağın tüm yıllarda gönlünce olmasını diliyorum.
    Sevindim hayatının yolunda olmasına , çok şükür beniim de iyi . Görüşmek dileğiyle, gülekal emi..

Bu arada sen hangi şehirdeydin?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri