Alexandra
Reaksiyon puanı
21

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Merhabalar:)

nasılsın bakalım, nasıl gidiyor hayatın? Siteden olabildiğince takip etmeye çalısıyorum seni, pozitif bir enerjin var, her okudugumda yazdıklarını, neşe geliyor bana:)
    Kendine çok çok iyi bak

Saygılar, sevgiler;)
    B
    Merhaba canım seni çok iyi anlıyorum inan , hatta bu tarz işlere kızıyorum da elimde olmadan ... Kızıp sinirlenip söylenmekte rahatlatıyor aslında insanı , sonrasında relaks bir şekilkde devam et bence...
    Süper geçsin günün şeker, dualarım seninle...
    P
    çok sağol canım,,bugün bu nergislere ihtiyacım vardı,,
    şimdi kişisel gelişmek böyle mi oluyo?
    bakıyosun b.mb.k bişiler oluyo,,ama sen yine de gülüyosun,,hem öyle acıklı,arabesk bi gülüş diil,,basbayaa gülüyosun işte içinden geliyo,,ben beni anlayamadım,,neyyssse gülelim :)
    P
    AYRINTILAR....

günaydıın bazen bir günaydın yetermiş dostunun sesinden.hadi sende sevdiğin birini ara ve sadece günaydın de.
    B
    Hu hu canım ciğerim biricik burçtaşım nasılsın?
    S
    günaydın güzeller güzeli
    harika bir hafta diliyorum.
    her şeyin gönlünce güzel olduğu süper süprizlerle dolu.
    enerjini tavan yaptığı mutluluk rüzgarlarının gönlüne estiği
    sevgiyle mutlu kal canımy789
    B
    Canım aradım seni sanırım müsait değildin , sevgilerimi gönderiyorum kucak dolusu , kendine iyi davran olur mu? :)
    P
    pıışşt,,ben tanıdın mı?
    tanımazsın tabii,
    ama ben senin geçen yaz ne yaptığını biliyorum !
    ni ho ha ha!
    Merhaba ablam.Bana yazdığınız yazınıza cevap veremedim kusura bakmayın.Çok yoğun bir tempodaydım.Ankara Uluslar Arası Tiyatro festivaline seçildik.5 aralıktaki oyunumuzun provasını geceli gündüzlü yaptık,çünkü çok önemli bir organizasyondu.Onu başarılı bir şekilde atlattık daha sora kendi evimize gelerek Menemende 2. İnadına Tiyatro festivalini yaptık.Çok güzel tiyatro gruplarını ağırladık.O dönem çok yorucu ve çok güzeldi bundan dolayı siteye hiç giremedim.Sizlere nasılsınız bile diyemedim.Yorumunuz ve beni hatırlamanız beni çok mutlu etti.Çok teşekkür ediyorum size.
    S
    günaydın... güzeller güzeli
    gülmekten çenemiz ağrısın...
    okadar güzel süprizler bizi bulsun ki ağzımız kulaklarımıza varsın..
    bol bonuslu güzel bir hafta sonu olsun....
    sevgiyle mutlu kaly789
    P
    Harikasın yaa,Allah iyiliğini versin,,seni hep güldürsün,,yapmaya yapmaya o terlik tekniklerini unuttursun inşallah,,ayy mevlüt duası gibi oldu
    tatlım benim ,çıkıyorum nergis almaya,,çoook öptüm seni ,şeker şey yaa
    P
    Amanın terlik,,en sıkı savunma aracı aslında,,nasıl iyi kullanabiliyo musun,,onun da tekniği var bilirsin :)
    şöyle bilekten çevircen,,omuzdan diil...
    P
    He hee,,olur şeker kalırım dicem de,,yalandan da korkarım anamdan korktuğum kadar,,ama nane şekeri olur bazen di mi ?
    P
    Aman da sıpam,,çiçek getirmiş,,yemin ederim sen gönderdin diye değil,,benim en favori çiçeğimdir nergis,,gönüller birmiş valla,,sanki kokusunu alır gibi oldum,,ohhhhmiss,,ben de çıkcam birazdan,,alırım belkim :)
    Teşekkür ederim tatlım...
    P
    Gerçekten Tinkim,,senin bahanenin de iler tutar yanı yokmuş,,yani zor tabii sabretmek de,,netcen gari sıkcaz dişimizi,,aslında ben bilememişim başlarda içmişim biliyomusun,,o kadarcıktan bişi olmaz heralde?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri