daktilo
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Günaydın şekerciim,
    Walla sabah sabah pek iyi geldi güzel dileklerin. İnşallah inşallahhh:))
    O güzel süprizler hepimizi bulsun, hepimizi musmutlu etsin işallahhh:))

Sana da en özelinden en güzelin haberler ve aklını başından alacak, ayağını yerden kesecek süprizlerle dolu bir hafta diliyorum:))

Sevgiler canım
    B
    Güzelcim günaydın , süper bir hafta diliyorum , bol bol gülümse , neşe içinde kal emi...
    S
    günaydın...
    her şey gönlünce olsun...
    konyadan gevrek geldimi
    sevgiyle mutlu kal.y789
    S
    günaydın...
    gülmekten çenemiz ağrısın...
    okadar güzel süprizler bizi bulsun ki ağzımız kulaklarımıza varsın..
    bol bonuslu güzel bir hafta sonu olsun....
    sevgiyle mutlu kaly789
    Günaydııınnn canım beniiiimmm,
    Günün ışıl ışıl, sevgi ve şans dolu olsun, işlerin bir çırpıda bitsin, kendine ayıracak zamanın kalsın....
    Çoooooook öptüm canımcııımmm:))
    B
    Günaydın güzelcim , mutlu ve bol tebessümlü bir gün diliyorum , gülekal emi...
    S
    günaydın canım..
    güzel bir gün diliyorum...
    süprizlerle dolu olsun.
    sevgiyle mutlu kalasın
    B
    Kıyamam sana üzüldüm ama her anımız laylaylom değil haklısın , yardımcı olabileceğim bir şey var mı?
    Günaydııın Daktilocuğum,
    Nasılsın? Bugün hava nefiss dışarıda. Fena halde gezesim var. Hadi kalk, çıkıp dolaşalım birazzz:))
    S
    günaydın...
    her şey gönlünce güzel olsun.
    gönlünden yüreğinden istediğin her şey seninle olsun.
    sevgiyle mutlu kal
    B
    Günaydın güzelim , sen can deyince tuhaf oldum , bana rahmetli dostum Bahadır Akkuzu ( Kurtalan Ekspresin gitaristi ve solisti ) can derdi , toprağı bol olsun , onu hatırlattın birden , teşekkürler ...
    Süper bir gün dilerim sana da , ayrıca gecen neden uzundu sağlıkla ilgili bir sorun yoktur umarım.
    Merhaba,
    Şu sıralar tanımadığım arkadaşlarımı ziyaret ediyorum.Siz de bu aileden birisiniz.
    Hepinizi çok seviyorum.
    İyiki varsınız.
    Günaydıııııııııııııın Canımmm,
    Umarım güne güzel başlamışsındır. Keyfinin, neşenin yerinde olduğu, süpper ötesi bir gün geçirmeni dilerimmmm!!!
    Çook öptüm cnmcııımm:))
    B
    Güzelcim süper bir gün diliyorum , iyi ki varsın ve iyi ki seni tanımışım ...
    Canıııımmmmmm,

Sabah günaydınına yetişemedim, çalışmaktan başımı alamadım, bir mola verince de neler var diye siteye girip senin güzel mesajlarını okuyup keyiflendim canımcım. Aşure mi yaptın??? bayılırımmm:))) Az önce yedim allahtan yoksa koklaya koklaya seni bulmak zorunda kalacaktım:)) Davetiyenin arkasına adres de ekle, kolay olsun bulmam;))

Allah kabul etsin canımcım. Ben dün gece başağrısından bırak aşure yapmayı, ki hiç denemedim şimdiye kadar, yemek bile yapıp yiyemedim. Bugün çok iyiyim allahtan.

Bütüün sıcacık duygular, sımsıcak dostluklar,
    Güpgüzel haberler gelsin seni bulsun şekercim.

Seni çooooooooookkkk öpüyorum.
    Günümün neşesi oldun wallahi:))
    S
    canım aşureye bayılırım öğleden sonra sendeyim.
    her şeyin gönlünce güzel olduğu günler diliyorumy789
    'ALLAH' kelimesinin gücü

Hollandalı bilim adamı ve psikolog Vander Hoven ALLAH kelimesini oluşturan harflerin sırrını bulduğunu açıkladı. Prof. Hoven'in hastalar üzerindeki araştırmasının sonucu ise şöyle..

Hollandalı bir psikolog olan Vander Hoven Kur’an okumanın ve ALLAH kelimesini tekrar etmenin hastalar ve sağlıklı insanlar üzerindeki etkilerini bulduğunu açıkladı.

Hollandalı profesör üç yıldan beri bir çok hasta üzerinde araştırma ve çalışmasını yaparak yeni buluşuna ulaştığını söyledi.
    Hastalarından bazılarının Müslüman olmadığını, bazılarının da Arapça bilmediğini belirten Hoven hastalarına ALLAH kelimesini öğrettiğini söyledi.
    Alınan sonucun çok mükemmel olduğunu, özellikle depresyon ve tansiyon hastalarında çok daha iyi sonuçlar verdiğini belirtti.
    Profesör Haven ALLAH kelimesini oluşturan harflerin psikolojik hastaların üzerindeki etkilerini açıkladı.
    -ALLAH kelimesinin ilk harfi olan –A- harfi solunum sisteminden direk çıkıyor ve nefes almayı düzenliyor.
    - Damaktan söylenen –L- harfi ise, (Arapçada çıkarıldığı şekilde) dil hafifçe damağın üst kısmına dokunuyor ve çene kısa bir duraklamayla birlikte aynı işlem tekrarlanıyor.(İki –L- harfi olduğu için) Bu işlem nefes alıp vermeyi rahatlatıyorKaynakwh webhatti.com: [IMG]
    - Son harf olan –H- harfi çıkartılırken akciğer ve kalp arasında bir ilişki oluşuyor ve işlem sonucunda kalp atışları düzeliyor. Kaynakwh webhatti.com: [IMG]
    Bu araştırmayı yapan Hollandalı profesör Müslüman değil, fakat İslam ilimlerine ilgi duyan ve Kur’an-ı Kerim’in sırlarını araştıran bir psikolog
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri