yesıl
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Selam,
    Yeşil Avatara mum eklemişsin güzeldir. Karanlıkta kaybolacağına bir mum yak... Anlam derin.
    saygılarımla, sevgiyle kal
    S
    her şeyin gönlünüzce güzel olduğu,
    yüzünüzden kocaman bir gülümsemenin eksik olmadığı
    güzel bir hafta diliyorum
    sevgiyle mutlu kalıny789
    Allah'ın selamı ,rahmeti, bereketi ve ihsanı üzerinize olsun.Allah gününüzün güzelleştirsin ve bu güzellikleri gün geçtikçe arttırsın. :)
    Nasılsınız bu gece? :)

Büyük bir kedi,kuyruğuyla oynayan küçük kediye sormuş.'Neden kuyruğunu kovalıyorsun?'.Yavru kedi cevap vermiş: Bir kedi için en güzel şeyin mutluluk.Mutluluğun da kuyruğum olduğunu öğrendim.Bu nedenle onu kovalıyorum.Yakaladığımda mutluluğa kavuşacağım.Bunun üzerine yaşlı kedi şöyle demiş: 'Gençken bende mutluluğun kuyruğum olduğuna karar vermiştim.Ama şunu fark ettim.Ne zaman onu kovalasam benden uzaklaşıyor.Ne zaman kendi yoluma gitsem peşimden geliyor...

Bir hayaliniz varsa mutlu olmayı beklemeyelim...Hayalimizin izninden gittiğimizde o ztn peşimize düşecektir.
    hasan ne yalan söyleyim o yıldız sembolü israiln simgesi diye biliyorum ve antipatim vardı bayraga bakınca birden o dikkatimi cekti ama arap harflerini gorünce masym bisey oldugunu tahmin ettim ama sormadanda kendimi alamdım kusura bakma
    Sevgili yeşil,
    Takıldığın sembol anladığım kadarıylo Davutun Yıldızı yada Süleymanın yıldızı da deniyor. Hak dinleri içirisinde geçen semboller içerisinde dir. ve de devamlı kullanılır. Eğer araştıracak olursan çok büyük anlamlar taşıdığına inanamıyacağından eminim. Bu arada her İstanbullu gibi bende denizi seviyorum ama onun üzerinde hakimiyet kuranları daha çok. Sevgiyle kal. Saygılarımla.
    Öncelikle Merhaba..Adige abhazlardanım...bu konuyla ilgilendiğine göre sende çerkezlerin soylarındanmısın???
    Sevgili Kardeşim,
    Profil resmimi sormuşsun Bazı insanların tarihde çok değer verdiği kişiler vardır ve bu da benim değer verdiğim bir kişinin sancağı yani Kaptan-ı Derya Barbaros Hayrettin Paşa istersen daha sonra sancağın sembollerini sana tek tek anlatabilirim.
    sevgiyle kal. Saygılarımla,
    B
    Merhaba demek , güzel bir gün dilemek için uğradım ve seni ideal kilona ulaşman konusunda da destekliyorum . İstedikten sonra başarırsın buna da inanıyorum. Gülekal ...
    Siz tanımadığım altıncı kişisiniz.
    Bu sitede olduğunuza göre gönlü güzel insanlardan birisiniz.
    Herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.
    Mutlu olun mutlu kalın.
    İyiki varsınız.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri