Alexandra
Reaksiyon puanı
21

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• P
    Deme öylee,,gelmez artık bu yaz,,öpüjem öpüjem :)
    P
    Canım canım günaydın,,annem var yanımda,,pek de uzağız be şekerim,,komşu kapısı değil ki çıksam gelsem,,ama hayali güzel,,resmi güzel,,sen güzelsin, ben güzelim,,doğursam da içsem artık diyorum ;)
    Yoğun musun bugün,,tüm işlerin yağ gibi kendiliğinden olsun gitsin,üzmesinler seni,,uzak muzak dinlemem haa!
    günaydın çakılll hayırlı işler diliyorum, çok istediğini bildiğim bir şey var biliyorum, Allah sana onu versin İşallah, nerden geldiyse aklıma:)
    Günaydın canım, ben de senin mükemmel ötesi bir gün geçirmeni diliyorum.

Öptüm şeker.:) kiss3 kiss3 kiss3
    Günaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn J<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
    Evettt intikam duygumuz gelişmemiş ( mi acaba :P ) Meleğizz bizz yaaaa ne tatlı Cadılarızz bizzz ;))<o:p></o:p>
    Cesurr, atılgann, süper yetenekliyizz, sevimliyizz ;)))<o:p></o:p>
    P
    çAYI,,SİMİTİ BULDUM DA,,O MANZARAYA AŞ ERİYORUM BEN,,BANA NE KIZIM,,BULCAKSIN :)

P
    Yok güzelim, sıkılmıyorum, alıştım artık,,yalnız geçen hafta işyerime gittim,,çok özlemişim arkadaşlarımı,,onlarda beni özlemişler belliki,,ne yedirceklerini şaşırdılar,,patlıcaktım nerdeyse :) canlarım yaa,,çok tatlılar çoook..
    P
    Hay ağzına sağlık,,hepsini de çok güzel demişsin de,,şu Bülent Ersoy evlenindiğinde bunalıma giren arkadaşında,,kendimden bişiler buldum sanki,,erkek aklı işte,, Bablanın bile alıcısı çıkıyor :)
    P
    Alllah gönlüne göre versin tatlım benim,,ben vaktiyle kardeşime "Nicholas Cage'le de evlensen bi zaman sonra Niki olur" demişim de geçen gün söyledi,,"vay bee" dedim ," gençliğimde ne bilge varlıkmışım,,sonradan bozulmuşum :)"
    P
    Yok şekerim yapmadım,,içimde tutıyim çıkarmıyim diyom,,3 ay kadar daha başarabilirim sanırsam,,
    di mi sen de korkuyomuşun bak,,geçen fotoğrafı vardı gazetede,,valla saçı başı ağarınca güzelleşmiş adam,,bi de bizim mahallede bi Züleyha Abla vardı,,müzmin bekar,,kendisi aynı bu adama benzerdi,,bi de korkunçtu,,gerçekten bak ,kaç kere topumuzu kesmişliği vardı deli kadının,,zengin bi adamla evlendi sonra,,evinin prensesi oldu,,yalan dünya işte :)
    P
    Ülkedeki en Mimar Sinan herif bu;;söyliim de ,ümitlenme :)

P
    Yeee,,ben de özledim valla,,bi de şapır şupur karpuz yiyesim var,,onu napcaz?
    O bişi diil de, bi Metin Milli vardı,,noldu o adama yaa?
    P
    Sevgili Yasemin Abla,,modemimi zekice katledip,,r süsü veresim var,,ne önerirsin?
    S
    canımsın güzelimsin sen benim...
    iyi ki varsın iyi ki tanıdım seni
    enerjin hiç düşmesin...
    her şey gönlünce güzel olsun....
    günaydın arkadaşım umarım gönül gözünün açıldığı birgün olur.(kimbilir belki çoktan açılmıştır ne dersin?)
    B
    Canım ne yazdığını okuyamadım ben kısa süreli olarak ana sayfaya girebiliyorum sadece , istersen mail at ya da özelden yaz, ne zaman paylaşmak istersen ben burdayım...
    B
    Canımmmm çakılım ,
    Yer ve zaman izafi kavramlar , aynı şeyleri yaşadığımızı düşünüyor hislerini hissediyorum.
    Ayaklı bombayım ben de sen gibi , fırtınadan önceki sessizliğ yaşıyorum. İnsanların kırılmamasını isterken kendimi kırdığımı farkediyorum.
    Yeni yepyeni kararlar aldım , artık kırılacak gücenecek dinlemeyeceğim , neyse düşüncem dile getireceğim . Hadi gel 2011 bizim yılımız olsun ..
    Öpüldün en kocamanından nnnnn , iyi ki varsın şekercim...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri