aşk kırıntısı

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,
    Harika bir gün geçirmeni,
    Sevgi dolu haberler almanı dilerim şekercim:)))
    hey aşk böcüğü nerdesin merak ettim umarım iyisindir kendine iyi davran ve çok güzel bir gün geçir emi.sonra da bana uğra eller havayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
    ahh dengeler değişiyo yani hee =) toparlancagını biliyorum snde biliyosun dimi?? sni seven bacııcıın sana güvenyo sevgili aşk .. aşk fedadır cefadır hee! =)
    S
    günaydın...
    her şey gönlünce güzel olsun.
    gönlünden yüreğinden istediğin her şey seninle olsun.
    sevgiyle mutlu kal
    Günaydıııııııııııınn canımm:-)

Aşk dolu, sevgi dolu, dostluk dolu bir gün dilerim:)

Yüzünden gülümsemen eksik olmasın hayatımm:)))
    B
    Canımcım gönlünce bir gün diliyor , seni sevgiyle kucaklıyorummmmm...
    günaydın arkadaşım nabersin hayat nasıl gidiyor.umarım herşeyin kolay olduğu birgün olur.
    Mesajını gördüm.ÇOK ÇOK Teşekkürler..Bende böyle düşünceli birine Merhaba demeden geçmek istemedim.
    bende ozlediiiiiiiim ::)

gelemiyo aplasii bu kiz gelemiuyo nete falan:p

vizelerle bogustum galip cikip geldin inankii956k

oyle iste artik sanala pek elim degmiyo hayati okuyorum milim milim sevincliy789

sen napiyosun bakiimgulensmiley
    Sağol canım. Senin de cuman mübarek olsun.
    Her cuma unutmadan ecrin ve hastalara şifa duası ettiğin için ayrıca teşekkürler.
    Rabbim eğer varsa seninde sıkıntılarını gidersin. Hayatın bolluk, bereket ve şifa ile dolsun...
    B
    Canımcım sana da hayırlı cumalar , her şey gönlünce ve istediğin gibi olsun , sevgiyle kal...
    Selam canımcımmmmmm,

Şimdi girdim siteye. Yoğunluk aynen devam elbette. Gönderdiğin yazı gerçekten çok ilginç, hiç düşünmemiş ve hiç duymamıştım. Paylaşmana çok sevindim.

Sana da güzel cumalar canım benim,
    Haftasonunun da muhteşem geçmesini dilerim

Sevgilerimle
    çok güzel bir yazıydı arkadaşım okumamıştım ama doğruluğundan kesinlikle bir şüphem yok Allah'a şükür ki müslüman doğmak gibi nimetle yaratılmışız .çok teşekkür ederim.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri