planner
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Selaaammm! Ben geldimmmm... :)

B
    Sen de çıksaydın karın tadını çıkarmaya , onlarla geçirilen her vakit artı , ne iş biter ne de sorunlar. Aslolan insanın sevdikleriyle geçireceği vakitler .
    Güzel vakitler geçirmeni diliyorum , mutlu haftasonları...
    B
    :) Çok şükür iti güzelcim nasıl olsun , dün kardan adam yaptık , 1,5 saat sürdü :)
    Özledim yine kuzucuğumu ...
    B
    Hu hu şekerim , nasılsın?
    Ufaklık nasıl?
    P
    HAPPY FEETS-NEŞELİ AYAKLAR,,bizim favorimiz;

Günnaydıııııınnnn cancağızım,
    Nasılsın? Ne kadar güzel bir güneş var değil mi?? Dün akşam iş çıkışı dondum biraz ama sabahları muhteşem oluyor gerçekten :)) Çok özledim seni şeker, bir gün kahve içmeyi teklif ediyorum. Şöyle uzun bir sohbet etmek isterim :))
    Ne dersin??
    Ben de seni çok özledim şeker:))) Sen bana haber et, işlerini topla, ben buradayım :))

Günün aydın olsun.
    Kuzuuum, günaydın
    Nasılsın? Nerelerdesin?? Özledim seniiii... Kendini göster bana :)))

Burnumda tütüyorsuuuunnn :)))

Kuccak dolusu sevgilerimle canım benimm :)))
    S
    günaydın canım
    güzel bir gün diliyorum
    gönlünde mutluluk rüzgarının estiği
    sevgiyle mutlu kaly789
    canım benimmmm,

Günaydııııııııınnnnnnnnnnnn

her şeyin gönlünce güzel olduğu bir hafta diliyorum.

Kuccak dolusu sevgilerimleeeee

y789
    Wayyyy, bu ne güzel haberrr böyleee:)) Geldiği yeri sevdim... Ne çorbası???? Gelirim bak, benim sağım solum belli olmazz:))

Özlemiştim seni ve de meraktaydım haliyle, iyi oldu karşılaşmamız:))

Ben iş yerindeyim hala:))
    Canım benim,
    Nasılsın, nerelerdesinnnn??? Seni merak etmeye başladım artık. Acaba bana bir haber iletsen???

Çok öptüm canımcım seni:))))

Güzel günler geçirdiğini düşünüyorum, imgeliyorum.... :))
    Günaydıııınnnn canım beniiiiimmmm,
    Nasılsın? Harika bir gün geçirmeni dilerimmmmm:)) Seni çok öslediimmm:))) Uğramana da çok sevindim çiçeğim:))
    B
    Hu hu sevgili planner , yeni yıl sana , eşine biricik yavruna çok güzel gelecek , her şey istediğin gibi olacak. Etrafını sevdiklerin dolduracak ve tüm güzellikleri onlarla yaşayacaksın . Daha ne dileyim 2011'den :)
    Günnaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,
    Ne var ne yok kuzuuummmm???? Harika bir gün geçirmeni dilerim canım benimmmm:)))
    Yüzünde hep güller açsınnnnnnn:))))

İyi ki varsın canıımmm:)))
    S
    günaydın
    her şeyin gönlünce güzel olduğu günler diliyorum
    sevgiyle mutlu kal
    Geldim, okudum bana yazdıklarını canım:))) Çok haklısın bilsek de unutuyoruz pek çok şeyi:)))
    Sen güzel düşün, içini de ferah tut.

İyi ki varsın be kuzuuummm:))
    Hamdolsun kuzum. :) Kelimelere dökmek için henüz erken. Akışına bıraktım gidiyorum.:)

Öpüldün şeker. Hayat sen nasıl görüyorsan öyle oluyor. Bunu artık idrak edebildim şükür.:) :) :) Çok tekrarlanıyor bazı şeyler, çok okuyoruz geçiyoruz ama en basit laflar iyice sindirilmeden, çabalar hep çaba olarak kalıyor.:)

Gönlünce olsun her şey. Gönlünden mutluluk, huzur, sevgi hiç eksik olmasın.

kiss3 kiss3 kiss3
    Canım beniiim,

Sana da tünaydııııııııııınnnn. Ben de seni çoooooooook öpüyorum şekercim.
    Bu ifadeler içimde güzel umutlar canladırdı. İnşallah doğru hissetmişimdir.

Dilerim keyfin yerindedir, dilerim günler sana mutluluk üzerine mutluluk getirir.

İyi ki varsın güzelcim.
    Kucak dolusu sevgilerimle veeee ...

kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri