K
Reaksiyon puanı
4

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Kilo konusu çok hassas bir konu be Karavancım. Ben de okuduğumdan beri onu düşünüyorum. Üzerine gitsen bir türlü gitmesen bir türlü. Bence de bizim kız haklı, galiba spor yazılıp biraz sosyalleşmesi konusunda destekleyebilirsin. Ya da yoga harika olur ama tabi bu konulara ne kadar açık bilemem. Yoga ile bedene hakettiği şekilde davranmak gerektiğini öğreniyorsun.

Sen onu sosyalleşmesi konusunda ikna et, gerisi gelir. Adım adım ilerlemekte fayda var bu tür durumlarda. Direk konuya girince sıkıcı olabilir :(

Ama aklıma bir şey geliz gelmez hemmen sana yazacağım canım :))

Sevgilerimle
    Nasılsın Kravancım,
    Ne var ne yok??? Okudum son yazdıklarını. Kulağımız sende gelişmeleri takip ediyoruz. Oğlunla güzel vakit geçirmene çoook ama çoook sevindim. Dilerim alacağın güzel haberler, yaşayacağın güzel anılar sana kayıplarını ve üzüntülerini unutturur :))

Sevgilerimle
    Merhaba,Herşeyin gönlünüzce olduğu mutlu huzurlu bir hafta diliyorum size...Mutlu kalın...
    B
    Seni tebrik ediyorum karavan abi , düşüncelerinden , olgunluğundan , anlayışından ötürü.
    Allah dağına göre kar verirmiş , güçlü olduğun için de kutluyorum.
    Her şey çokkkkk güzel olacak ben inanıyorum. İyi ki varsın :)
    Merhaba sevgili karavan,

Yeni yılınız kutlu olsun. Bu yılın size şans, mutluluk, huzur, istediklerinizi yapabilme enerjisi getirmesini diliyorum.
    Sevgiler...
    Korktukça Tutsak Umut Ettikçe Özgürsünüz, Yani HERZAMAN bir UMUT vardır diyorum, ve bu yeni başlangıcın umutla birlikte özgürlük getirmesini istiyorum...
    S
    her şeyin gönlünüzce güzel olduğu..
    sevdiklerinizle beraber..
    sağlık mutluluk bolluk ve bereket dolu bir yıl olsun...
    mutlu yıllar....
    Günaydın karavan,

Evet epey zaman oldu. Teşekkür ediyorummm... Bu haftasonu için çok heyecanlıyım. Umarım dilediğin gibi olacak. Mutlu ve ışıklı günler dilerim. ttli3

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile
    B
    Günaydın karavan abi , öyle aklıma geliyorsun acaba diyorum İzmir gezisi nasıldı? İç yolculuğuna katkısı neler oldu? Hafifledi mi? Huzuru arttı mı?
    Dilerim her şey yolunda gitmiştir, sevgiyle , gülekal emi...
    S
    günaydın...
    gülmekten çenemiz ağrısın...
    okadar güzel süprizler bizi bulsun ki ağzımız kulaklarımıza varsın..
    bol bonuslu güzel bir hafta sonu olsun....
    sevgiyle mutlu kaly789
    S
    günaydın...
    her şey gönlünce güzel olsun.
    gönlünden yüreğinden istediğin her şey seninle olsun.
    sevgiyle mutlu kal
    tesekkür edrim sizinde mesajınızı yeni gordüm karavan düsünceleriniz icin iyiki varsınız
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri