cadi_bm
Reaksiyon puanı
6

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Tam da istediğin gibi bir yıl diliyorum :) sevgiyle kal ...
    S
    her şeyin gönlünüzce güzel olduğu..
    sevdiklerinizle beraber..
    sağlık mutluluk bolluk ve bereket dolu bir yıl olsun...
    mutlu yıllar....
    Heyoooooooo, hoşgeldin be güzelcim:)) Nasılsın? Neler yapıyorsunn? Çok ösledim kızım senle iki lafın belini kırmayı. İstanbul'a gelince bana bir haber etsene. Bir fırsat bulup görüşelim. Bir kahve içer sohbet ederiz şöyle:)) Olmaz mıı???
    S
    günaydın...
    gülmekten çenemiz ağrısın...
    okadar güzel süprizler bizi bulsun ki ağzımız kulaklarımıza varsın..
    bol bonuslu güzel bir hafta sonu olsun....
    sevgiyle mutlu kaly789
    Seni yerim ben, aman ağzından da bal damlarmışşş, enerjisi tavan yapmışşşşşş.
    İçime enerji dolduruyorsun şeker:)))
    Senden güzel melek, senden tatalı cadı yok walla bu dünyada:)))
    Ama madem sordun söyliim, aynayız biz canım, kimine aydınlık bir gündüz, kimine bitmek bilmezzz, zifir zindan bir gece...
    Günaaaaaaaaaaaaaaayyyyyddddddddııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn,
    Dünyanın en şeker cadısı,
    Bu sabah (sabah sabah), işe gelmeden önce Ntv'de Cadılar ve engizisyonla ilgili bir belgesel seyrettim. Yani bizim bu çağda bu kadar sevimli olmamız bir şans, zamanında o kadar işkence çektikten sonra allahtan intikam duygumuz gelişmemişşşşş... (Yani sanırım!?!) ;)))
    S
    günaydın...
    her şey gönlünce güzel olsun.
    gönlünden yüreğinden istediğin her şey seninle olsun.
    sevgiyle mutlu kal
    B
    Başarılar o zaman iş hayatında...
    Hangi dalda çalışıyorsun, mesleğin nedir?
    Çok şükür, dediğin gibi biz daha kalabalığız. Hem bir Türk Kadını bir ordu erkeğe bedeldir canım benim. Şimdiye kadar pabuç bırakmadığım için uğraşıyor zaten. Küçük hesaplar yapan kişinin ayağına o hesaplar dolaşır. Gün ola devran döne, derim ben hep...
    Uysun wallahi, sabah sabah aldığım bir mail; canla başla aylardır toprakladığım, arındırdığım, kuzuya çevirdiğim öfkemi tetikleyerek, bir anda gözlerimin kızıla dönmesine sebep olduysa da... Ben bu renk değişiminin içimdeki güneşin sıcaklığından olduğunu varsayarak hayatıma devam ediyorum. O patronu da yaradılış şekliyle, yani bir sürüngen olarak olduğu gibi kabul ediyor ve onu affediyorum. Neşeliyim, keyifliyim ve sürüngenlere bile yaradılışlarında var olan bir sebepten ötürü saygı duyuyorum.

O sebebi de bir gün bulacağım, walla!!!

Yağmurlar onun da içindekileri yıkayacak. Elbet o da birgün imana gelecek. Benim hala umudum waarrrrrrrrrrr!!!!!!

:zpzp::zpzp::zpzp::zpzp:
    B
    Günaydın en tatlı cadı
    Nasılsın? Nasıl gidiyor hayatın?
    Sen çalışıyor musun? Okuyor musun?
    Güzel bir gün diliyor , sevgiyle kucaklıyorum...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri