RenaC
Reaksiyon puanı
4

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• İnşallah canım, inşallah beklediğinden de iyi gelir. Notlar, dersler ne olursa olsun sen gününün kıymetini bil canım. Sonra öyle özleniyor ki o günlerin sorumluluktan kaçabilme fırsatı :))) Şimdiki aklım olsaydı, doya doya yaşardım o günleri ;)))) Seni özlüyorum, haberin olsun. Kucak dolusu sevgilerimle çiçeğim :))
    Selam Rena C,
    Nasılsınn? Neler yapıyorsuuunn???
    Nerelerdesin, kayboldun yine ama hep aklımdasın:))

Keyifli, neşe dolu, aşk dolu, sağlık, mutluluk ve bolluk dolu yeni bir yıl geçirmeni dilerim canım
    Kucak dolusu sevgilerimle:))
    S
    günaydın...
    gülmekten çenemiz ağrısın...
    okadar güzel süprizler bizi bulsun ki ağzımız kulaklarımıza varsın..
    bol bonuslu güzel bir hafta sonu olsun....
    sevgiyle mutlu kaly789
    ablacım napıyorsun?
    afiyet olsun:)

cuman mübarek olsun caner...

'ALLAH' kelimesinin gücü

Hollandalı bilim adamı ve psikolog Vander Hoven ALLAH kelimesini oluşturan harflerin sırrını bulduğunu açıkladı. Prof. Hoven'in hastalar üzerindeki araştırmasının sonucu ise şöyle..

Hollandalı bir psikolog olan Vander Hoven Kur’an okumanın ve ALLAH kelimesini tekrar etmenin hastalar ve sağlıklı insanlar üzerindeki etkilerini bulduğunu açıkladı.

Hollandalı profesör üç yıldan beri bir çok hasta üzerinde araştırma ve çalışmasını yaparak yeni buluşuna ulaştığını söyledi.
    Hastalarından bazılarının Müslüman olmadığını, bazılarının da Arapça bilmediğini belirten Hoven hastalarına ALLAH kelimesini öğrettiğini söyledi.
    Alınan sonucun çok mükemmel olduğunu, özellikle depresyon ve tansiyon hastalarında çok daha iyi sonuçlar verdiğini belirtti.
    Profesör Haven ALLAH kelimesini oluşturan harflerin psikolojik hastaların üzerindeki etkilerini açıkladı.
    -ALLAH kelimesinin ilk harfi olan –A- harfi solunum sisteminden direk çıkıyor ve nefes almayı düzenliyor.
    - Damaktan söylenen –L- harfi ise, (Arapçada çıkarıldığı şekilde) dil hafifçe damağın üst kısmına dokunuyor ve çene kısa bir duraklamayla birlikte aynı işlem tekrarlanıyor.(İki –L- harfi olduğu için) Bu işlem nefes alıp vermeyi rahatlatıyorKaynakwh webhatti.com: [IMG]
    - Son harf olan –H- harfi çıkartılırken akciğer ve kalp arasında bir ilişki oluşuyor ve işlem sonucunda kalp atışları düzeliyor. Kaynakwh webhatti.com: [IMG]
    Bu araştırmayı yapan Hollandalı profesör Müslüman değil, fakat İslam ilimlerine ilgi duyan ve Kur’an-ı Kerim’in sırlarını araştıran bir psikolog
    Canımmmm, geldin mi seeeeennnn??? Harikasın. Ben bugün işten güçten burnumu kaldıramıyorum maalesef. Aman sen projeni bitir de, gerisini sonra da halledersin zaten. Umarım en yakın zamanda yine birlikte oluruz, dediğin gibi. Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için de. Sen de bu güzel yürek olduktan sonra, mutluluklar yamacından eksik olmaz.

Seni sevgiyle kucaklıyorum.
    Ne zaman istersen yaz, ben buralardayım canım:))

Çooook öptüm seni
    Canımmm, nerelerdesin??? Çok özledim seni. Çok uzun zamandır göremiyorum. Geldiğinde beni haberdar et olur mu? Yoluğun çok hissediliyor canım. O yürekten, o güzel paylaşımlarını çooook özlediiimmm.

İyi ki varsın.
    Dilerim günlerin harika geçiyordur, dilerim çok ama çok mutlusundur canımcım:))

Sevgilerimle
    evet ıyiyim ..malum sınava 4gun kala tekrarlarımı yapıorum ..nıeyse heyecan yakamı bırakmıor bu duruma kızıorum öfkelenıyorum ama bakalım ..
    sınavdan önce şans dılersen cok mutlu olurum
    slm bakalım neler yapıosun....nasıl gıdıoo ?hersey yolundamı ..kendıne zamn ayırmayı ıhmal etme ..ii varsın ..arkadasınıda unutma tabi
    arkadaşım bir süredir hiç konuşamadık :( dargınlık yoktur de mi?dusun2
    sana güzel bir bayram dilerim şimdiden ...
    herşey istediğin gibi olsun:)
    B
    İyi olmana çok sevindim sevgili meslektaşım , evet son sınıf bitirme olarak zorlar biraz ama üstesinden geleceğine eminim , dersler çok zor değildir son sınıfta , Allah yardımcın olsun.
    sende öylesin canercim..bunlar geçici süreçler..ikimizide gelen mesajlar aslında ..sende kız arkadaşında mahkum etmeden sevmeyi öğreneceksiniz bu sürecin sonunda..özgürken gitmediğini görünce asıl sevgiyi anlayacaksınız..bende başka yerlerde başka hayatlar ve insanlar ve anlayışlar olduğu mesajını alıyımm..gökten üç elma düşsün..sana sevgilene ve bana..
    tamam ablacım sıkma kendini ..ben senin ne hissetiğini anlıyorum..eğer bana mailini verirsen ona mail atarım ..senin için yapabileceğim her hangi birşey varsa ne olur söyle..umarım geçici bir süreçtir bu..ne zaman bana ihtiyacın olursa nerede olduğumu biliyorsun..
    selammm..iyi haberini aldımm..güçlendiğini söylemişsin ..sen hep çok güçlüydün gücünden birşey kaybetmemiştin..ama kendini daha güçlü hissediyorsan buna daha çok sevinirim tabiki..seni çok özledim..görüşürüz..
    S
    merhaba ..
    nerelerdesiniz merak ettim.
    sevgiyle mutlu kal
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri