baharcık
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• hadi biraz kendinden bahset...

neler yapıyorsun?
    benim ince belli çay keyfim,
    bardaktaki büsküüt kırıntım,
    datlım, gıymatlım :)
    ÇOK GÜZEL ŞEY
    Yaşamak güzel şey doğrusu,
    Üstelik hava da güzelse.
    Hele gücün kuvvetin yerindeyse,
    Elin ekmek tutmuşsa bir de.
    Hele tertemizse gönlün,
    Hele kar gibiyse alnın,
    Yani kendinden korkmuyorsan,
    Kimseden korkmuyorsan dünyada,
    Dostuna güveniyorsan,
    İyi günler bekliyorsan hele,
    İyi günlere inanıyorsan,
    Üstelik hava da güzelse,
    Yaşamak güzel şey,
    Çok güzel şey doğrusu...
    (Melih Cevdet Anday)

Çok güzel şey, senin gibi dostu olmak...

İki şeye inanmayı yeni öğrendim;
    bir her daim yüreğimdeki İlahi Güzel' e
    bir her daim hatırda oluveren Can Güzeller' e...
    ne kadar da şanslıyım ...wave
    <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 border=0><TBODY><TR vAlign=bottom><TD></TD><TD> </TD><TD width="100%">Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri > Üye Kontrol Paneli </TD></TR><TR><TD class=navbar style="FONT-SIZE: 10pt; PADDING-TOP: 1px" colSpan=3>[IMG] Profilinizi Kisisellestirin </TD></TR></TBODY></TABLE>

ve alttaki benim ekranımda gözüken şeker...

genelde bilmesem de içimdeki sesi takip ederek bulurum yolumu...

teknik olarak ne diyebilirim bilmem ama eminim sen dikkatli bakarsan bu işi çözersin; mutlaka bir şeyi atlıyor olmalısın...

seni seviyorum; gönlünü görmek seni bulmamıza yetiyor cancanım :)
    <TABLE cellSpacing=3 cellPadding=0 border=0><TBODY><TR vAlign=top><TD class=smallfont> </TD><TD class=smallfont>Avartarlar her Mesajınızda, diğer Üyelerimiz tarafından görülebilen küçük Resimdir.
    <LABEL for=rb_avatarid_no><INPUT id=rb_avatarid_no type=radio value=-1 name=avatarid>Avatar kullanmak istemiyorum</LABEL>
    Uyarı: Bu seçeneği seçerseniz eğer kullandığınız Resminiz silinir.
    </TD></TR></TBODY></TABLE>
    <FIELDSET class=fieldset><LEGEND>Kişisel Avatarınız</LEGEND>Eğer şuanki kullandığınız Avatarı değiştirmek istemiyorsanız, hiçbir alanı değiştirmeyiniz.

<LABEL for=avatar_yes><INPUT id=avatar_yes type=radio CHECKED value=0 name=avatarid>Avatarımı göster</LABEL>

Buradan Bilgisayarınızda bulunan bir Resmi serverimize yükleyebilirsiniz.
    Bu işlemi iki şekilde yapabilirsiniz:
    1. Resmi kendiniz bir servere yükleyerek direk adresini verebilirsiniz.(Http://) olarak.
    2. Bilgisayarinizdaki resmi bizim serverimize yükleyebilirsiniz.

Resim için URL giriniz <INPUT class=bginput dir=ltr onchange="check_yes('avatar_yes')" size=45 value=http://www. name=avatarurl> <INPUT type=hidden value=2097152 name=MAX_FILE_SIZE>
    Option 2- Bilgisayarınızdan Resim Yükleyin <INPUT class=bginput type=file onchange="check_yes('avatar_yes')" size=45 name=upload>
    Uyarı: Öngörülen Resim ebatı 80 x 80 Pixel ve 19.5 KB (Kilobyte) ´dir.

</FIELDSET>
    günün aydın, neşen bol olsun cancanım...
    ne güzel senin güzel sözlerinle karşılamak günü :)
    yüreğindeki sevgi çiçekleri, dünyanın en güzel çiçekleri, baharım benim ;)
    canıımmmm benim; iyi ki varsın... eee böyle tatlı canlar olmazsa da olmuyo be cancanım:) bilgisayarım çok ağırlaştı, seni gördüğümde gitmiştin bile :(
    seni çoooooooookkk seviyorumm...
    Hayatta ne ile karşılaşırsan karşılaş, seni kimler üzmeye kalkışırsa kalkışsın, ASLA AMA ASLA mutluluktan ve sevgiden vazgeçme!... GÜLÜM Benim..Bu konuda birbirimize söz verelim.başkalarına göre değil bizim mutluluğumuz.....Bizim mutluluğumuz sahip olduğumuz, yaşadığımız anda gizlidir.eğer mutluluğumuzu bir sebebe bağlarsak inan bana hep mutsuz oluruz....hep bu şekilde düşünelim olur mu minik kuşum...Yüce Rabbimiz yüreğimizden sevgiyi ve mutluluğu eksik etmesin inşallah.Dilerim hep hayat boyu mutlu olursun sonuna kadar.......seni çok seviyorummmm..956kkal güzelliğinle......
    tam da herşey bitti diye düşünürken,
    tam da vazgeçmişken mutluluktan,
    tam da sevgi sana göre değil derken,
    ahh canım nerden bildin
    tam da bu kadar çok yara bandına ihtiyacım olduğunu...

ben de seni çok seviyoruuuuuuuum.
    ama bugün daha da çok seviyorummm.

canım benim,
    bilgisayar bu gün çok yavaş, siteden diye düşünüyordum...
    oysa ben o kadar içten dilemiştim ki, bir can yoldaşı göndermesini tanrımdan...
    ahh kuzum, nasıl görmedim affet beni, ve kendim affetsin beni...

huzur ve afiyetle bir de sevgimle kal...

iyi geçti; ama geçti ohhhhhhhhhhhh pek iyi oldu :)

hadi daha çok gel, daha çok şey konuşalım; seni bekliyom...

canımın baharına öpücüklerrrr;)

şeker şey :)
    canım bazen içimde patlamamış mayınlar, temizlik esnasında patlayabiliyor. iyiki
    yangınları söndürmek için hazır bekleyen süper-can' lar var burada (çok şükür)...

artık kapımızın önünden geçmez oldun, yaz geldi bahar tatil mi oldu?
    herkese yetecek yer var yüreğimde, çiçekleri sulamaya beklerim baharım :)
    anlat hele senden öğrenecek neyim var,
    tamam sevgisin sen
    tamam güvensin sen
    eee tamam baharsın zaten
    başka başka nelerin var, anlat istersen...
    (figen1 dl78 )

ne zaman yüzüm düşse yere,
    bir koku geliyor burnuma,
    beyaz bir papatya uyanıyor yüreğimde,
    o zaman anlıyorum,
    kış geçmiş bile;
    bahar(cık) tam da baktığım yerde.
    (figen2 dl78 )

seni çok seviyorum canımın içi...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri