senarist
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• evet tahmin edebiliyorum . .d Hobi olsada çok güzeldir senaryo yazmak. :) Bir ara bende uğraşıyordum ama zor geldi sonra bıraktım yetenekli olmak gerek sanırım. :)
    Öncelikle metobolizma mı nasıl hızlandırabilirim konuma cevap yazdığın içn çok teşekkür ederim senarist. :) Nasılsın?.. İyisindir umarım... Bu arada gerçekten senarist misin pardon?..
    Selaaammm! Ben geldimmmm... :)

B
    Süper bir akşam diliyorum , her şey gönlünce olsun :)
    B
    Teşekkürlerrrr :) gönlünce bir hafta diliyorum....
    B
    Merhabalar :) Süper bir gün ve ağustos ayına kadar istediğin arkadaşı bulmanı dilemek için geldim , gülekal :)
    Tabii ya ben de bırakacam zaten dediğin gibi otun teki oldum çıktım. Eski halimden memnundum ben yaa :/ Babam da sende iyi sabır varmış dedi :D

Ama ben her konuda böyleyim nerdeyse, sabırlı görünüyorum ama tepkisizim, ilaçlardan sonra sinirlemenez sevinemez gülemez oldum. Çok lanet birşey.

Üşütmem İnşallah yaa kim bakacak bana anacığım da yok civarımda :D Ama hayırlısı tabii. Sen de dikkat et kendine,, gerçi sizin orası sıcaktır umarım??
    ben de ilaçları bırakma üzreine çalışlıyorum :D En kısa zamanda bırakmak istiyorum bilmiyorum eskiye dönebilir myiim ama. Eski enes olmak istiyorum ya,, öyle işte :D adi hayırlsıı. Ya bugün noldu bi hastaneye gittim giriş yaptırdım sıraya girdim bekliyorum bir saat oldu 2 oldu 3 oldu 3.5 4 saat bekledim sonra gittim sordum sıra bana ne zaman gelecek diye kadın dedi ki siz buraya kaydolmamışsınız :D Tan 3.5 saat boşuna beklemiş oldum :S Çok kötü bi durumdu. Onun dışında iyi sayılırım. Biraz da soğuk yedim başım ağrıyor
    Daha iyiyim,, sizinle beraber daha da iyi olacağım sevincli İnşallah tabii :D Eee daha daha napıyorsun anlat ;)
    B
    Dilerim her şey gönlüncedir , gülekal emi :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri