cadi_bm
Reaksiyon puanı
6

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Günaydııııııın güzeller güzeli,
    Bugün nasılsın??? Bu sabah yağmur var İstanbul'da. Ama ben keyfimi hiçbir şeyin kaçırmasına izin vermeyeceğim.
    Senin de çok güzel bir cuma günü geçirmeni dilerim canım benimmm:)

SEvgilerrrrrrr
    Canımsııııınn, çok sevindimmm:)) Çek çek, sepetleri kendine çekk!!! Gözlerini kapat, meyvelerin tadına da bak... Hımmm... Çilekler, şeftaliler:))) Rımrımrımmm:))) Ben hafiften aklımı kaçırıyorum galiba, bugün işler çok enteresan ilerliyor, artık en güzeli gülmek, bu da olur deyip kabullenmek, sinirlensen de çözülmeyen çözülmüyor. Ben de gülüyorum, naapiim, kahkahalarla gülüyorum:))
    Günnnaydııınnnnn Canımıniçi Cadımmmmmm,
    Nasılsın şeker? Hayat nasıl gidiyor? Dün bir dünya işten yetişemedim sana, çok üzüldümmm:(((
    Ne var ne yok? Ankara'da havalar nasıl???
    Hoşgelmiş, sefalar getirmiş benim tatlı cadııııımmm:))
    Ben de işlerimi bitirip geldim canım. Artık ofisten çıkana kadar buradayım:))
    Dünyanın en tatlı Cadısıııııııı,
    Burada mısııııınnn??? Geldin mi??? Offline olduğunu görüyorum. Seni özledimmmmm.
    Sesime geeeeeeeeeelllllll!!!!!!
    Bol kahkahalı, cıvıl cıvıl bir gün geçirmeni dilerim canımıniçi...
    S
    günaydın canım benim
    her şeyin gönlünce güzel olduğu bolluk ve bereket , sağlık dolu harika bir hafta diliyorum...
    sevgiyle mutlu kal
    B
    Baktın hayatın tadını çıkaramıyorsun; Tadını kaçıranı, hayatından çıkar".
    [Bob Marley]<!-- google_ad_section_end -->
    P
    Bugün seni üzen olursa beni çağır,,,ben tutarım sen vurursun ya da ne bileyim gıdıklarsın,,olmaz mı öyle ?
    canım benimmmm..günlüğümü ziyaret edip olumlamalarını bırakmışsın..beni çok mutlu ettin..teşekkür ederimm..sevgiler..
    S
    cadıların en güzeline
    harika bir hafta diliyorum.
    sevgiyle mutlu kaly789
    Teşekkür ederim bie selam verdin gönlümü aldın :)) öyle bir şarkı vardı sanırım o aklıma geldi.Herneyse ben de uzun zamandır kimseye mesaj atmadığımı farkettim bunu farkedebilmemi sağladığın için teşekkür ederim.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri