smyrna1
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Çok teşekkür ederim....ben de çok iyiyim,çok mutluyum..( ben bu cümleyi kullandığım zaman hemen neden? diye sorarlar hep..ben de hep gülümserim ve derim ki bir sebebi olması gerekmiyo diye...sebep aramaya kalsak mutsuz olmak için sayısız nedenim olurdu..henüz bi işim yok..beni yürekten sevecek beni mutlu edecek, özlemini duyduğum yaşam partnerim yok:)..vs vs vs.Fakat mutlu olmayı seçmek bir tercih bence..Anı yaşamak ve her şeyi sevmek....Hayati önem taşıyan tek önemli ayrıntı bu bence..
    Dilerim herkes sebebi olmayan mutluluklar yaşasın..siz de ve tüm sevdiklerim de bütün insanlar da..
    SEVGİLER....DİLEK( Adım Dilek:)
    B
    Çok alçakgönüllü davranmışsın :)
    Hepimizin birbirinden öğreneceği şeyler var :)
    İyi ki varsın sayın psikolog , gülekal emi...
    B
    Hu hu yeni psikoloğumuz gibisin , ne güzel tespitler yapıyor , ne güzel önerilerde bulunuyorsun. Sen çok gelişim gösterdin ve kendini aştın gibi geliyor bana :)
    Hayırlı cumalar diliyor , sevgiler gönderiyorum :)
    S
    günaydın...
    gülmekten çenemiz ağrısın...
    okadar güzel süprizler bizi bulsun ki ağzımız kulaklarımıza varsın..
    bol bonuslu güzel bir hafta sonu olsun....
    sevgiyle mutlu kaly789
    Günaydıııııııııınnnn Smyrnacım,
    Ah bu ne mutluluk, sabah sabah senden haber almak. Harikasın canımcım:))
    Dileğin için de ayrıca çok ama çok teşekkür edrim, walla aynen içine doğduğu gibi. Çok istediğim, hep dilediğim bir şey var. E senin lafın üzerine koscocaman bir "Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn" demekten başka bir şey kalmıyor bana da.

Senin gönlünden geçen o koskocaman dileklerinin de hepsi ardı ardına gerçek olsun, yüreğini mutluluklar doldursun inşallah canım benimmmm:))

Seni sevgiyle kucaklıyorum:))
    S
    canım benim çok teşekkür ederim...
    mutluluk bu gün gölgen olsun
    sevgiyle mutlu kal
    S
    günaydın...
    her şey gönlünce güzel olsun.
    gönlünden yüreğinden istediğin her şey seninle olsun.
    sevgiyle mutlu kal
    Günnaydıııııın canım,
    Nasıl geçti haftasonun? Daha yeni aldım mesajını. Şimdi izleyeceğim. Haftasonu hediyen, benim için hafta başı hediyesi oluyor yani...
    Güzel haberlerle dolu harika bir hafta geçirmeni dilerim,
    SEvgileeerrr!!
    Merhaba Hemşerim, sayfamı ziyaretin beni cok mutlu etti. Benim adım da mesut, tanıstıgımıza memnun çok oldum. görüşmek dileğiyle
    Noolsun canımcım,
    Fena halde yoğunum, ben de bunaldım. Neden sorguluyormuşsun hayatın anlamını... Boşveerrr... AB gibi, hiiç girmek için zorlamayacaksın. Zaten bir sürü eksiği var hayatın da... Sen kendini neşelendir, kendini sev, özen göster... Kendine hediye al... Kendinden beklentini yüksek tut, başkalarından değil. Boşveeeerrr...

Hem ben seni çok seviyorum.

Canım benim, çok özledim. Arada bana da uğra, olur mu???
    Bak seeen, kimleri görüyorum burada... Ne var ne yok nasılsın? Unuttun beni artık tamamen değil mi??? Aşkolsun... :((

cuman mübarek olsun arkadaşım ve duaların da kabul olsun:)

'ALLAH' kelimesinin gücü

Hollandalı bilim adamı ve psikolog Vander Hoven ALLAH kelimesini oluşturan harflerin sırrını bulduğunu açıkladı. Prof. Hoven'in hastalar üzerindeki araştırmasının sonucu ise şöyle..

Hollandalı bir psikolog olan Vander Hoven Kur’an okumanın ve ALLAH kelimesini tekrar etmenin hastalar ve sağlıklı insanlar üzerindeki etkilerini bulduğunu açıkladı.

Hollandalı profesör üç yıldan beri bir çok hasta üzerinde araştırma ve çalışmasını yaparak yeni buluşuna ulaştığını söyledi.
    Hastalarından bazılarının Müslüman olmadığını, bazılarının da Arapça bilmediğini belirten Hoven hastalarına ALLAH kelimesini öğrettiğini söyledi.
    Alınan sonucun çok mükemmel olduğunu, özellikle depresyon ve tansiyon hastalarında çok daha iyi sonuçlar verdiğini belirtti.
    Profesör Haven ALLAH kelimesini oluşturan harflerin psikolojik hastaların üzerindeki etkilerini açıkladı.
    -ALLAH kelimesinin ilk harfi olan –A- harfi solunum sisteminden direk çıkıyor ve nefes almayı düzenliyor.
    - Damaktan söylenen –L- harfi ise, (Arapçada çıkarıldığı şekilde) dil hafifçe damağın üst kısmına dokunuyor ve çene kısa bir duraklamayla birlikte aynı işlem tekrarlanıyor.(İki –L- harfi olduğu için) Bu işlem nefes alıp vermeyi rahatlatıyorKaynakwh webhatti.com: [IMG]
    - Son harf olan –H- harfi çıkartılırken akciğer ve kalp arasında bir ilişki oluşuyor ve işlem sonucunda kalp atışları düzeliyor. Kaynakwh webhatti.com: [IMG]
    Bu araştırmayı yapan Hollandalı profesör Müslüman değil, fakat İslam ilimlerine ilgi duyan ve Kur’an-ı Kerim’in sırlarını araştıran bir psikolog
    GÜNAYDIN!.. Nasılsınız umarım her şey yolundadır...iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..sizede başarılar diliyorum...her şey gönlümüzce olur umarım..saygılar..
    Merhabalar!
    Aslında öğrencilik yıllarını uzun zamandır geride bıraktım..Tarih öğretmeliği mezunuyum... Yüksek lisansım da bitti...işte uzun zamandan beri öğretmenliğe atanamadım..ama ben akademisyenliği düşünüyorum...yabancı dili verirsem doktoraya başlıycam hayırlısıyla...bu pazar da ales sınavım var.. benim böyle işte...artık çalışma hayatının özlemini çekiyorum fazlasıyla...öğrencilk gibisi yok tabiki..fakat artık ayakta durma zamanı...dualarınızı lütfen eksik etmeyin..duaya ve iyi dileklere çok ihtiyacım var..Dilerim herkesin gönlüne göre versin RABBİM..Kucak dolusu sevgi ve saygılarımla..Mutlu kalın hep!....
    Sıcacık bir günaydın...
    Gününüz aydın olsun...
    ne yazıkki çalşmıyorum..çalışmayı çok isterdim..evdeyim..ders çalışmak zorundayım..
    siz çalışıyormusunuz mesleğiniz nedir?
    sevgiler...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri