asas76
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnn,
    Harika bir gün geçirmeni,
    Güzel süprizlerle gününün şenlenmesini dilerim canım:))))
    Sevgilerrrrr:))
    Günaydııınnnnn,
    Hay allah bak daha yeni gördüm mesajını, yoksa hemmen patlamış mısırları alıp otururdum dizinin başına. Bu cuma yaparız inşallah canım.

Harika bir hafta geçirmeni dilerim.
    Neşen daim olsun canım.

Sevgilerrr
    Teşekkür ederim , ne güzel temenniler bunlar insanın bi daha bii daha okuyası geliyor:)
    Merhaba Asas76,
    Nasılsın???? Ben de senin her gününün bir öncekinden güzel ve aydınlık olmasını dilerim.
    Gözlerin her baktığın yere ışık saçsın, seni de etrafını da aydınlatsın:))

SEvgilerrrr:))
    Eyvallah ,
    Bilincin ışığını kösteklerin üzerine tutmak yetecektir, ama zor olan da zaten bu, yüzleşmedikten sonra her minik canavarın gölgesi uzaktan dev gibi gelir,yaklaştıkça gölge küçülür en nihayetinde bilincin ışığı canavarları yakıp kül ediverir,
    ondan sonra cengaver oluverirriz bizde, korkmayız artık lakin buseferde canavarlar saklanıverir ara ki bulasın .
    B
    Çok sevindim iyi olmana , dilerim daim olur. Bugünlerde de bendede mevcut içime yolculuklar yapasım , köstekleri , destek haline getiresim var.
    Sana da yolculuğunda başarılar diliyorum, inşallah istediğin kıvama tez vakitte gelirsin.
    İyiyiz , maşallah :)
    Bu aralar geminin dümeniyle ilgili şeyelr var gündemde, dümeni ne yana kırmalı, dümene yeni cila atmalı mı gibi şeyler..
    B
    Merhaba , nasılsınız? Nasıl gidiyor hayatınız? Her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum , gülekalın emi :)
    Merhabalar efendiiiiimmm,
    Sabah şerifleriniz hayrolsun. Bu soğuk havalarda böylesine içten ve sıcak namelerle karşılaşınca insanın içi ısınıyor mirim. İnsan halet-i ruhiyesini koruyabildiği müddetçe beden direnci de yüksek oluyor. Bu sitenin temiz ve dost insanları sayesinde çok şükür ben de pek keyifliyim.

Ne iyi ettiniz de geldiniz, beni pek mesud ettiniz. Lakin arayı açmayalım, sizinle iki lakırdı etmek pek keyifli olacağa benzer.
    Şuur altımıza işlemiş sorunlardan birlikte kurtulmaya çabalayalım.

Mutluluğunuz, gelişiminiz daim olsun,
    Hayat size hep yeni umutlar sunsun.

Sevgilerimle
    Merhaba, bende beğenmenize sevindim:)
    Bu siteyle tanıştığımdan beri daha da iyiyim, sitedeki paylaşımlar ve samimiyet çok güzel, üyeler çok güzel bir amaç için biraraya gelmişler .
    Kendimizle ilgili tespit edebildiğimiz şeyleri düzeltmek için çalışıyoruz, ama gözümüzden kaçan bir çok arka kapılar var bilinçaltının derinlilerde artık onlarında telkinler sayesinde geçirgenliğini azaltıyoruz, daha mutluyuz daha iyiyiz çok şükür:)
    Merhabalar,
    Paylaşımlarınızdaki samimiyetiniz çok hoşuma gitti, sizinle tanışmaya geldim.
    Nasılsınız? Umarım keyfiniz yerindedir.
    Sevgiler
    Sağolun, içtiği ilaçlar nedeniyle dengesi iyice bozuldu, bu nedenle bende artık fazla görüşmüyorum kendisiyle, çünkü bazen çok dengesiz davranışlarda bulunabiliyor, telkinlerin faydasını göreciğini umuyorum.
    Çünkü ilaçlar gereksiz ve dengesiz şekilde egosunu ortaya koymasına neden oluyor otokontrol yok yani, ama telkinler ilaçların verdiği cesaretle yapılan dengesiz hareketleri düzeltecektir, çünkü sorunu daha derin bir seviyede bilinçaltı seviyesinde çözüyor.
    B
    Merhaba hoş geldiniz ... Dilerim arkadaşınızda bir an evvel şifa bulur ve depresyondan kurtulur.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri