aşk kırıntısı

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• şöyle Bir Bak Güneş Ne Güzel Parlıyor,masmavi Gökyüzü,kuşlar Heyecanla Dört Bir Yana Uçuşuyor.umutların Yüreğinde Hep Taze Kalsın,kuşların Heyecanı Gibi Kalbin Pırpır Etsin Ve Bir Bebeğin Gülümsemesi Kadar Günün Tatlı Geçsin.günaydin !
    Çok güzeldi gönderdiğin yiyecek afiyetle yedim teşekkür ederim canım arkadaşım benim...
    Günaydıııııııınnnn,

Sevgi ve mutluluk dolu, bereket ve bolluk dolu bir gün diliyorum canımcıııııımmmmm:))

Sevgilerrr
    hey sevgi kelebeği bugün aşure günü sende 10 kişiye mutlaka selam ver.evinede bakliyat tuz şeker tarzı birşeyler al.Allah tüm senemizi bereketli kılsın inşallah.
    Kaderine mühürlü deme sakın şekercim. Yaşadığın aşk güzel bir hayal olarak yanına kar kalsın ama, sakın kaderine mühürlü deme. Kaderin kısmetin açık, çok daha iyi aşklar gelip seni bulacak...
    O okuduğum şiirde kendimi buldum canım, ewet. Hislerin oldukça kuvvetli.
    İçimi de yakmadı değil hani... Bazen bir bakış bir ömür mühürleniyor insanın gözlerine. O gitse bile mühür kolayına çözülmüyor canımcım.
    Çok teşekkür ederim güzelim, güzel enerjin için sana minettarım. Çooook öpüyorum. Umarım bugünü de kazasız belasız atlatıp, huzurla uyuyacağım. İş yaşantısı... 3. Dünya ülkeleriyle çalışmak insanı deli ediyor. Gülümseyerek karşıladım bu sorunu, çünkü çözülecek. Hem çözülmese noolur, sonunda ölüm yok ya, değil mi?? En fazla rezil oluruz şirketçek:)) hahahahahaha
    Günaydın canım beniiimmm,
    Çok teşekkür ederim bu dileklerin için. Bugün bir mucizeye ihtiyacım var. Bana destek olllll, enerjini gönder yeter kuzucumm:))
    Dilerim bugün harika süprizlerle karşılaşıp mutluluğuna mutluluk, umuduna umut katarsın:)))
    Sevgilerimle
    B
    Merhaba güzelcim iyiyim çok şükür senin de iyi olmanı diliyorum , seni daha huzurlu hissediyorum. Her şey çok güzel olacak sadece inan ve güven ...
    günaydın:) ablacım bugun neler yapıosun..kaçıncıkupanı bitirdin baaklımm ...benım daha ilk bardagımm bittiii

günaydın arkadaşım mutlu haberler alacağın , her işini kolay yapacağın bir gün olsun.
    Siz tanımadığım dokuzuncu kişisiniz.
    Sizin için çok güzel bir hafta diliyorum.
    Herşey gönlünüzce olsun.
    Mutlu olun.
    Mutlu kalın.
    İyiki varsınız.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri