baharcık
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• evet anlıyorum çabanı, hikayen biraz bana benziyor, çok iyi anlıyorum seni, alese bende gireceğim, öss zamanlarında idealim mühendislikti kazandım, aynı vakitlerde kpss yi kazandım dereceyle ve başladım çalışmaya, sonradan müh. askıda kaldı, iktisat bitirdim, dedim en azından istemesemde akademisyenlik yapayım bu bölümde, yurtdışına lisansüstü için öğrenci göndereceklerdi, geçen seneki taban puanlara göre kafadan çok rahat puanlarım yetiyordu, velhasılı ekim ayındaydı sanırım, kılavuz açıklandı geçen senelerde ortalama 100 ve üstü kişi gönderen devlet, kontenjanı 10-15 civarına düşürünce afaki puanlar söz konusu oldu yerleştirmelerde ve tabiri caizse ortada kaldım:) şu an gelirim iyi güzel bir işim var çok şükür ama akademisyenliği çok istiyordum, neyse en azından senin böümün güzel öyp ile yerleşebilirsin umarım, tarih öğretmeni arkadaşım var eşide fen b. öğretmeni konyada umarım sende kendi mesleğini yaparsın(amin) pazar günü ikimizede başarılar diliyorum:)
    evet çalışıyorum da öğrencilikte bir meslek, hatta şöyle diyeyim, öğrencilik gibi bir meslek varmı yahu:) keşek hep öğrenci olsaydım sen ne bölüm okuyorsun? İşallah okuduğun bölümde muvaffak olursun baharcık:)
    Oooooo, hoşgeldin Baharcık. Ne mutlu sabah sabah seni görmek. Nasılsın bugün???
    Keyifli, sağlıklı, bol kahkahalı bir gün geçirmeni dilerim şekercim:))
    canım gününün aydınlık ve huzur dolu olması dileğimle günaydın ....
    iyiyim canım....işteyim ....hesap kitap işte...
    sen neler yapıyorsun?
    S
    günaydın canım benim
    her şeyin gönlünce güzel olduğu bolluk ve bereket , sağlık dolu harika bir hafta diliyorum...
    sevgiyle mutlu kal
    Merhabalar Baharcık,
    Uğramana çok sevindim, ne iyi ettin de geldin... Her zaman beklerim:))
    Muhteşem bir hafta geçirmeni dilerim canım:))
    Her şey gönlünce olsun:)))
    baharcığım sana mutluluk sepetini getirdim .inşallah beğenirsin:)

çok geçmiş olsun canım...inşallah sorun kalmamıştır...kendine iyi bak...sen de güzelim benden duanı eksik etme...çok öptüm..:)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri