Neptün1
Reaksiyon puanı
7

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Çok süper destekliyorsun ve bu halin çok hoşuma gidiyor . Yaşından çok daha olgunsun dilerim ömrün boyunca mutlu olursun. Sevgiyle kal :)
    S
    günaydın canım benim
    her şeyin gönlünce güzel olduğu bolluk ve bereket , sağlık dolu harika bir hafta diliyorum...
    sevgiyle mutlu kal
    Çok iyiyim demek isterdim fıstığım,bi kaç gündür ne çok iyiyim ne de çok kötü.Ben de bilmiyorum nasıl olduğumu.Senin iyi olmana çok sevindim,hep mutlu ol sen tamam mı?Hiç bişey canını sıkmasın...
    B
    Baktın hayatın tadını çıkaramıyorsun; Tadını kaçıranı, hayatından çıkar".
    [Bob Marley]
    hayırlı cumalar diliyorum canım benimm mubarek cuma gününün sana huzur sevgi kaynagı olması ışığına ışık katmasını diliyorum cliviafım sevgilerimle;)
    S
    canım benim teşekkür ederim.
    güzel bir hafta diliyorum...kahvesmiley
    S
    her şeyin gönlünce güzel olduğu bir hafta diliyorum.
    sevgiyle mutlu kalıny789
    geldimm canımm benimm bende seni çok özzlediiiimmm;)

• Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri