Belgin ∞
Reaksiyon puanı
45

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• size bir şey soracam ben kendi telkin cd mi hazırlamak istiorum bunu hangi programla yapabilirim bilginiz varmı
    bugün perşembeee..
    seni kocaman sarıyom, sarmalıyom... senin mutluluğun kimseye bağlı değil canımın içi... sen çok özelsin, seni çok seviyorum...

dün şunu düşündüm; o kadar çok kapatmışız ki güzelliklere kendimizi,
    heyecanımız, hemen olsun istememiz çok doğal...
    ama sonu zaten en güzel an, kavuşmamız o güzel Varlığa...

bizim yolumuz güzel, inişler çıkışlar, sevinçler, ağlamalar...
    bunlar kendimizi yaşadığımızı ve geliştiğimizi gösteren bilgiler...

ben herkesi (tanrıdan habersizdim affetsin beni), evet herkesi, çok ulu, çok başarılı ve üzerimde görürdüm. şükürler olsun bir olmak çok güzel, ancak o zaman heran hepimiz ağlayabilir, gülebilir ve paylaşabiliriz...

sen çok çok özelsin dedim ya... sen üstümde değil canımın içindesin...
    senin güzelliğin beni sana çeken yüreği beyaz papatyam...

harika teklifini kabul ederdim sevgiyle; ama bir sıkıntım var...

ama önce sen neden ağladın, kurban olurum senin dökülen inci tanelerine ben...
    ben de paptyaları çook severim biliyor musun şeker; ama senin yanında ancak, papatyadaki böcük olabilirim :)
    geliyoruz inşallah, sabah 7 de bandırma, oradan erdek :)
    harbi bugün çarşambaydı yaaw;;
    küçükken çok sabırsızmışım; bişeyi istedim mi hemen olmasını istermişim; eğer kendilerinin dediğini yaptırmak ister ve bunda seler, ki beş dakika bile olsa bu süre :).... ben artık bunu kabul etmez mişim....

şimdi yeniden doğdum, biliyorum...
    ve yaşamak ne demek; yaşarken beklemekle, sabretmek ne demek öğrenmiş oldum...

lütfen Allahım, artık yaşarmak değil, yaşlanmak hiç değil... yaşamak ve yaşatak istiyorum...
    sen ne şahane bir şeysin yaa;
    gördün mü aynı anda ne düşünmüşüz:

kendimizi bulmak ttli3
    gerçekten ne görüyorsun bende cannn;
    herşeyin bir anlamı var hayatta (küçükken derdim"herşeyin bir sebebi var diye :) )
    ama kendi anlamıma takılıp kalıyorum; bugün sohbette, zaman çabuk geçiyor ve yakaladığımızı düzeltmek başlangıç için en iyisidir lafı; beni öylesine rahatlattı ki...

ama yine de coşkumu yaşama geçirip, üretmek ve daha da çoğalmak istiyorum. hayatımın işini bulmaya kararlıyım :)

eğer farkedersen süle emi ttli3
    senin canını seveyim ben ttli3

sen çok tatlısın, inan artık çoğalmış hissediyorum kendimi... sahiplenmen, bıkıp usanmadan ilgilenmen; sanki sevilmeyi özlemiş içimdeki çocuğu sardı sarmaladı... herşey bir yana senle konuşurken ben içimde birşeylerin büyüdüğünü ve güzelleştiğini hissediyorum...
    dünyalar tatlısı bir öğretmenim oldu benim de yaşasınn...
    çok mutluyum :) can dostum benimle, canıma can katan yeni dostlarım oldu... eee daha ne olsun?

herşey olması gerektiği gibi olmaya devam ediyor, biliyorum...

şimdilik yaşadığımı kelimelere dökemiyorum canım, ama istediğim şeyin gerçekleştiğini biliyorum... hani neyi istediğimi tam bilemiyorum, asıl amacımı ama öğrenmeme yardımcı olacak bir şeydi istediğim...

kokulara bayılıyorum,
    müziğe bayılıyorum,
    gerçek, candan sohbetlere...
    bir de bayılmaya bayılıyorum :))
    canımın içi,
    hayat canımı okurken, ben okuyamadım tek bir kitap,
    dinleyemedim sevda şarkılarını, görmedim aşk ile bakan bir çift göz,
    hele hiç bilmedim su gibi akan şiirleri...

can, bilemezdim; sevdanın bu kadar derinlere sızabileceğini,
    içimdeki irini akıtan sevgi ışığına, bir şirinlik yapmak istedim.

can, bilemezdim; ıslak gözlerle dolaştığım sayfalarda,
    sevgiyle seçtiğim mısraların, içindeki kabuğa değdiğini...

ama sevgi ne güçlü bildim, nehir misali akarken önüne güzellikleri katışını,
    bazen ne kadar gittim diye arkaya bakışımızı, sonrada duyduğuz sızıyı, bildim.

sen içinde yoksan tabiki boşluk olur zamanda, sen sevgisin, senin olduğun yerde herşey var.
    üzüm gözlü, bir baksana önüne, tüm güzellikler akıp gelmiş senle beraber...
    sen sevgisin,senin olduğun yerde herşey var.

ve üzüm gözlü, pekmez olmuşsun etrafına tat katarsın...
    maziye bakma bulamazsın, sen yüreklerde bir meleksin...

ikinci kere tat vermese de.. pekmez niyetine; üzüm gözlü...
    kabul edersen...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri