daktilo
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    merhabalar
    her şey gönlünce güzel olsun bu gün....
    güzel bir hafta sonu diliyorum.
    sevgiyle mutlu kal
    B
    Güzelcim hayırlı cumalar Rabbim gönlünün muradını versin , gülekal emi...
    B
    Güzelcim geç kaldım kusura bakma :) Dilerim iyisindir ve süper geçmiştir günün...
    günaydın şekerparem .........

ben de bu çizgi filme bayılırım:)
    hele ayıcık winnie çok tatlı...................

sana yuvanda ve çevrende ışık saçacağın bir gün dilerimmmmm
    Günaydııııııııııınnnnnn,
    Ay sabah şekeri gibisin wallahi:)) Enerjin şimdiden tavan yapmış. Sabahın bu köründe hayırdır? Seni de mi kedin didikledi sabah sabah?? Ben gözümü kızımı patileriyle açtım, artık kısmetse kapatana kadar koşturacağım:))

Enerji ve süpper süprizlerle dolu bir gün geçirmeni dilerim:)))

Tavsiyelerden ne haber? İşe yarar bir şeyler geldi mi? Akşam yemeği üstü uykunu uyudun mu dün akşam?
    B
    Baktın hayatın tadını çıkaramıyorsun; Tadını kaçıranı, hayatından çıkar".
    [Bob Marley]<!-- google_ad_section_end -->
    Ay ilahi, çok alemsin.... Akşam yemeğinde daha az yiyip, yer yemez oturmazsan, yemekten sonra ufak bir yürüyüşe çıkarsan, ya da üst komşuya bir kahve kaçamağına gidersen o uyku nöbetini kandırmış olursun. Zaten geldikten sonra uyusan bile o kadar zaralı olmasss:))) Bi de yemekten önce bir bardak ılık su iç, sindirimin kolaylaşsın:)) Ohhhh:)) 2, 3 kilo değil daha fazlası bile gider:))
    B
    Canım benim uyumakta uyumamakta senin elinde mesela ben oğlum olmadan önce uykusuzluğa dayanamazdım , saat 22 dediğin an uyur kalırdım , 20 ay oldu hala dayanıyorum , gece kesintisiz uyuduğumu hiç hatırlamıyorum.
    Yapman gereken dayanamıyorum , uyumasam olmuyor gibi cümleler yerine , gece uykumu çok güzel aldım şimdi uyumak yerine akşamın tadını çıkaracağım gibi cümleler koymak...
    Günaydııııııın canım beniiimm,

Ben de sana harika bir gün diliyorummm:))

Senin de yaptığın her iş yolunda gitsin, sonuçları hep güzel olsun:)))
    merhaba daktilocum...
    ne mutlu biliyor musun....sabah geliyorum açıyorum sayfamı ve bana güzel dileğini esirgemeyen arkadaşımın yazısı..Rabbim bu mutluluğum daim olsun....herkes mutlu olsun...daktilocum sana huzur ve umut dolu ,başarılarının kat kat çoğalacağı,gribinin bugün son bulacağı bir gün dilerim.....:)
    B
    Günaydın canım benim , gönlünce , sağlıklı geçirebileceğin bir gün hatta hafta dileğiyle , gülekal...
    B
    Çok geçmiş olsun güzelcim , redoxon kullan daha hafif atlatır çabuk iyileşirsin , yoğun c vitamini.
    Süper bir hafta diliyorum , gülekal emi:
    canım benim bir grip mi oldun çok geçmiş olsun....
    ben de bir oldum mu haftalarca atamam mikrobu üstümden...
    zencefilli çay iç istersen açılırsın...
    Geçmişler olsun canımcım,
    Umarım tez vakitte toplarsın kendini. Günün ilerleyen saatlerinde, forumdaki enerjiyi de alıp, daha da kuvvetlenmeni, eski formuna kavuşmanı dilerim.
    Her yeni doğan gün bir öncekinden güzel olsun canımcııımmm!!!!!
    Süprizlerle dolu bir hafta dilerim:))

Sevgiler:))
    S
    günaydın...
    gönlünce güzel bir hafta diliyorum...
    sevgiyle mutlu kaly789
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri