Alexandra
Reaksiyon puanı
21

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    günaydın canım benim
    her şeyin gönlünce güzel olduğu bolluk ve bereket , sağlık dolu harika bir hafta diliyorum...
    sevgiyle mutlu kal
    Teşekkür ederimm,bu güzel dilekler öyle iyi geldi ki bana.Bu ara çok ihtiyacım var sanırım.Kolay gelsin canım...
    B
    Babamız yurt dışına gitti oğlumla özgürlük açılımı yapacağız , kar yağarsa da kardan adam yaparız diye düşünüyorum :)
    Bayık adam dünki sinirlerimi bozan seviyesiz kadından daha iyidir bence ...
    Süper dinlen , süper eğlen , gülekal şekercimmm benimmmm... Bekliyoruz seni de kar izlemeye , keyifle kahve içmeye....
    ey arkadaşım sana mutlu hafta sonları diliyorum ben gidiyorum çünkü :) evdeki işlerden haftasonu bana düşmüyo bilgisayar.hem bu hafta sonu misafirlerim gelecek. herşey gönlünce olsun...pazartesi görüşürüz inşallah.
    teşekkür ederim burada sizlerle bulunduğum sürece süperim:) her saniye çok güzel şeyler öğreniyorum her saniye büyüyorum sizlerle;) sende iyisindir umarım burdan öyle enerji alıyorum mutluluk saçıyorsun heryere:) çok teşekkür ederim güzel dileklerin için sanada huzur mutluluk sevgi dolu bir haftasonu diliyorum:) herdaim ışıkla kal:) öpptümm bende canımm;)
    B
    İçtin mi şekercim , ben içtim , afiyet bal şeker olsun sana da ... Sensiz çok keyifli olmadı ama :(
    B
    Kahve söyledim güzelim , sen de söyle de içelim beraber , telepati kurarız artık :)
    B
    Canımmm ne güzel olurdu senle karşılıklı bir kahve , ne çok isterdim bilemezsin.
    Dilerim süper bir haftasonu geçirirsin yüzünden gülücük eksik olmaz.
    Öpüldünnnnn sevgiyleeeeeeeeeeeeeeeee.....
    Şeker çakılım benimmmmmmmmm....
    S
    canım benim geç bir günaydın.bilgisayarlarda bir sorun vardı yeni halledildi.
    harika bir hafta sonu diliyrum...
    gönlünce güzel geçsin
    bütün süprizler ard arda kapını çalsın
    sevgiyle mutlu kal
    bu sitedeki insanlar kesinlikle çok kaliteli insanlar. sanki özenle seçilmiş gibi. bu siteyi iyi ki keşfettim. iyi ki varsınız ve iyi ki tanışmamıza vesile olan bu site var.. Buradaki tüm üyeleri çok seviyorum.. anlatılmaz bir duygu bu.. neyse. hayırlı cumalar diyerek konuyu kapatıyorum... :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri