K
Reaksiyon puanı
4

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Çok sevindim her şeyin güzel gitmesine ve yolunda olmasına , evet değişiklik şart, monotonluk bir süre sonra sıkıyor insanı.
    İç huzuru bulmanız süper , oğullarınız da seviniyordur bu duruma ...
    Her şey her geçen gün daha süper olsun Karavan abicim , Allah'a emanet ol :)
    Günaydın nasılsınız? Gününüz aydın olsun inşallah.....Her şey gönlünüzce olsun..saygılar...
    MERHABALAR!....
    SICACIK BİR SELAM VERMEDEN GEÇMEK İSTEMEDİMM..KUCAK DOLUSU SEVGİLER, SAYGILAR.....
    HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN......
    teşekkür ederim.
    o zaman memnun oldum tanıştığımıza:)
    ziyaretime beklerim her zaman .sizin de her gününüz umut ve huzur dolu olsun...yolunuz hep ışıldasın...
    selamlarla...
    Mesajını gördüm .Teşekkürler.Sanada güzel günler dilerimm..

Bu arada da Tanıştığımıza şimdi den memnun oldum...
    B
    Merhaba karavan abi iyiyim çok şükür seni sormalı? Hayatın nasıl gidiyor var mı yeni bir şeyler?
    Ben hayatıma ne yenilik katabilirim diye düşünmekteyim bugünlerde , çok monoton gelmeye başladı yine ...
    Dilerim her şey gönlünce olur ,sevgiyle kal...
    Çok teşekkür ederiiim :):) Mesajınızı yeni gördüm.. Sizler de iyi ki varsınız..Her şey güzel gönlünüzce olur inşallah.. Saygılar..sapkal89
    Merhaba,çook teşekkür ederim msjınız için,hem şaşırdım hem de çok sevindim.Öyle iyi geldi ki ziyaretiniz,bilemezsiniz:)Her zaman beklerim,kendimi şanslı ikinci kişi ilan ediyorum:)))İyi ki
    varsınız,mutlu ve huzurlu kalmanız dileğiyle...
    RİCA EDERİM SİZ DE İYİ Kİ VARSINIZ.. :) BİR KAÇ KİŞİYE FARKLI RESİMLER GÖNDERDİM AMA BUNU ÖZELLİKLE SİZE GÖNDERDİM. NEDENİNİ BİLMİYORUM.. HAYIRLI GÜNLER.. VE HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER.. :)
    hayırlı pazarlarrr..
    B
    Karavan abicim merhaba tekrar dün hatunun biri çok sinirlerimi bozmuştu ve her şey üst üste gelmişti ondan gibi dedim , aslında çok şükür iyiyim . Kuzum da iyi , hatta bugün çok iyiyim 2 dolu gün geçireceğim kuzumla daha ne olsun :)
    Senin de iyi olmana çok sevindim dilerim daim olur. :) Sevgiyle ve huzurla gülekal emi...
    Günaydıııııııınnn,
    Canım demek buradasın. Çok sevindim. ben de daha yeni açabildim. Toplantıdaydım. Senin mesajını görünce nasıl mutlu oldum anlatamam. Fırsat bulur bulmaz sana bir mail yazacağım canım. Ama merak etme, çok şükür her şey yolunda.

Sen neler yapıyorsun? Nasıl gidiyor reiki çalışmaları?

Ben de seni özlüyorum wallahi, yerin öyle belli ki anlatamamm:))
    B
    Merhaba karavan abi çok şükür iyi gibi , dilerim senin de iyidir. Asıl senin hiç sesin soluğun çıkmıyor , nasılsın? Nasıl gidiyor hayatın?
    Selam Karavancım,
    İyiyim, her şey yolunda sanırım. Olmayanlar da çözülüyor zaten, bir sorun yok o yüzden.
    Keyfim yerinde. Çok sevindim mesajını gördüğüme. Merak etmeye başlamıştım artık seni. İşlerim çok yoğun bu ara. Burnumu çıkaramıyorum bir türlü ofisten. Bu dönem de bitecek inşallah, sonra başka işlere, başka projelere... Sonuçları iyi olsun da yoğunluk önemli değil canııımm:))

Sana kucak dolusu sevgiler canım benim.
    Çooooookkk öpüyorum:))
    Merhabalarrr Efendimmmmmm,
    Nasılsınız? Hayatınızda her şey yolunda gidiyordur inşallah!!!
    Çok özledim seni bir uğrayıp selam bırakmak istedim:))

Günleriniz hep aydınlık, içiniz huzur dolu olsun :)))

Kucak dolusu sevgilerr:))
    msjını yeni gördüm abi sagol evet buaralar cok fazla giremedm yogundum biraz sizleri forumu cok özledim foruma girmemek hic ii gelmedi bana ya bayagı karamsarlastım neyse ya sen ne yaptın görüsmeyeli
    B
    Çok sağ ol karavan abi , beni düşünmene ve yardımcı olmana çok sevindim :)
    Ben de su korkumu yenmek için burda yüzme dersi sordum , çok şaşırmışlar durumuma :) Ve güşmüşler :)
    Işıl hoca varmış gazide 2 özel dersle çözülür demişler , ben dalmak istiyorum , su korkumu yenerim o zaman :)

O taraflara yolum düşerse sohbet edebilmeyi çok isterim , korkuyu nasılsa yeneceğim. Ben de bu azim olduktan sonra su da neymiş :)
    Sevgiyle kal ve hep gülümse ;)
    S
    merhaba gönlünüzce güzel süprizlerle dolu bir hafta diliyorum...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri