RimA Vita Perfetto

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Umarım güzel paylaşımlar yaşarsın, umarım güzel dostluklar kurarsın buarada. Biz birbirimizi merak eder, özleriz. Gerçekten keyifli bir site burası, benim hayatım boyunca ilk ve tek üye olduğum yer. Bence de özel bir yer. Samimi olmayan kalmıyor, kalamıyor zaten. Sen de iyi ki girmişsin canım. İstediğin zaman özelden de yazabilirsin, sormak istediğin bir şey olursa elimden geleni yapmayı çalışırım:)))

Keyifli paylaşımlar dilerim
    Sevgiler
    Merhabalarrrr,
    Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum Denizcim. Çoooook güzel bir cuma ve olağanüstü bir haftasonu geçirmeni dilerim:))))))
    Ancak kim olduğunu biliyorsan "BEN" diyebilirsin; yaşamının efendisiysen ve bir iraden varsa.
    Kendini gözle. kim olduğunu bul!
    Kalabalık içinde bir ben olmak, gerçek dışı, kaçışı olmayan, kendi kendine yarattığın sahte inançlar ve yalanlar sisteminin tuzağına düşmek demektir.
    Bir bütün içinde olmamanın eksikliği, insanı cehalet, korku ve kendi kendini imha etmeye mahkum eder ve onu hastalıklara, çöküşe, saldırganlığa, acımasızlığa ve dış dünyada savaşmaya kadar götürür.
    Dünya bir aynadır.
    Dışarıda kendini bul. Git ve kim olduğunu gör…
    Diğerlerinin, senin içinde taşıdığın yalanın, uzlaşmanın, cehaletinin yansıyan görüntüleri olduğunu göreceksin. Değişki dünya değişsin. Beter bir dünya yaratıyorsun, sonra kendi yarattığın şeyden, kendi eserinden dehşete düşüyorsun.git dünyaya gir ve bunları kabullen…. Kendi içindeki yoksullarla, zorbalarla, toplum dışına atılmışlarla tanış. Onları kabullen! Sakın onları görmezden gelme ve sakın suçlama. Dünyana teslim ol.
    Bir kişini gücü, kendine sahip olmasına ve aynı zamanda kendine telsi olmasında yatar..
    S
    caım benim san ağlama kıyamam bak ben geldim...
    her şey gönlünce güzel olsun...
    sevgiyle mutlu kal güzelim....y789
    Çok teşekkür ederim, ecemre online oldup açıkladıktan sonra uzandım, hissettiklerimi kendisine bildirdim '' inisiye olmuşsunuz, hayırlı olsun'' dedi. Demekki biz konuşurken o enerji yolluyordu. Size tekrar seans uygulanır sanırım uyumlanamadıysanız, üzmeyin kendinizi. Ben Eylülden bu yana ecemrenin müsait olmasını bekliyordum kendisine de yazmıştım.
    S
    ne zaman istersen gel canım sayfana geri bakmasam yazdıklarını göremeyecektim.benim profilime yada kime yazmak istiyorsan onun profiline yazarsam hemen cevap alırsın.
    güzel bir hafta sonu diliyorum...
    sevgiyle mutlu kaly789
    TEŞEKKÜR EDERİM ENGUSU :):) çok kabayım merhaba demeden baktım çıktım. sizden pozitif enerji aldım, o yüzden bakmıştım profilinize. :):) siz de esen kalın..
    S
    iadeyi ziyarete geldim..merhaba demeden geçmek istemedim...
    her şey gönlünce güzel olsun...
    sevgiyle mutlu kal..y789
    çok teşekkür ederimm :):) negatif olsaydınız eğer bunu hissederdim zaten. ama tam tersi. bu arada oğlunuzun kaderi bana çekmesin.. hayırlı akşamlar diliyorum.. esen kalın..
    B
    Canım benim çok sağ ol , dilerim oğlumda sen gibi cici bir olur :) Allah'a emanet ol , Rabbim yar ve yardımcın olsun.
    siz de sevgiyle kalın.. oğlunuzu RABB'İM sizlere bağıslasın inşalah.. maşallah ne kadar pırıl pırı bir insansınız.. içinizdeki enerji baa kadar ulaştı..
    B
    Ne güzel oğlumla aynı gün doğan birine rastladım:)
    Güzel bir gün diliyorum , sevgiyle kal :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri