N
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Selaaammm! Ben geldimmmm... :)

B
    Geçer inşallah , geçmezse bile kucağına aldığında her şeyi unutuyor insan , çünkü anne olmak kadar muhteşem bir duygu daha yok bu dünyada ...
    Allah yar ve yardımcın olsun , gülekal :)
    B
    Merhaba , nasılsın? Bebeğin olacakmış ne güzel ne mutlu sana , dilerim sağlıkla kucağına alırsınn , sevgiyle kal :)
    Merhabalar demek için uğradım.
    Sağlıklı, mutlu, sevgi ve bolluk dolu yeni bir yıl dilerim
    Sevgilerimle:))
    S
    günaydın...
    her şey gönlünce güzel olsun.
    gönlünden yüreğinden istediğin her şey seninle olsun.
    sevgiyle mutlu kal
    Günaydın,
    Bu benim yeni kararım.Hergün hiç tanımadığım birisine merhaba deyip halini hatırını sorucam ve bugün siz ilksiniz.Kimbilir böylece çok güzel dostluklar edinirim.
    Her gününüz bolluk bereket mutluluk ve sağlık dolu geçsin dileklerimle.
    Sevgi ile kalınız.
    Günaydııııııııınnn:))
    Ne var ne yok???? Keyifli, neşe dolu bir gün geçirmeni dilerim canım:)))
    B
    Merhaba :) Evliliğinin mutlu bir şekilde ömür boyu sürmesini diliyorum , Allah ağzınızın tadını bozmasın :) Gülekal emi...
    Selam canım, nasılsınn???
    İyi bir akşam geçirmeni ve yarın yepyeni, güpgüzel bir güne uyanmanı dilerim:))

Sevgiler:))
    Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler Nazendem.
    Güzel haberlerle dolu bir gün geçirmeni dilerim
    Sevgiyle kal:))
    Merhabalarrr,
    Güzel bir gün geçirmeni diliyorum Nazendem. Sıcak paylaşımlarını görünce seninle tanışmaya geldim:))
    Sevgiyle kallll:)))
    B
    Evet evet bütün akşamlarımız ve bütün sabahlarımız da güzel olsun :) Günaydın
    B
    Merhaba , süper bir akşam diliyorum , sevgiyle kal.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri