planner
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Ne söylesen ne beklesen
    Yaradan’dan ya da kaderinden
    Ele geçmez istediğin
    Uğruna savaş vermediysen
    Günaydıııııııınnn çiçeğim,
    Bugün hepimiz için yepyeni bir gün, yepyeni bir başlangıç olsun... İçimizde biriken tortular yok olacak delik bulsun.
    Yerlerine huzur ve neşe,
    Bereket ve mutluluk dolsun.

Tanrının adaleti hep layığını bulsun...

Daha sayiim mi??? Walla sakinim... Ben sinirlenmem... Tek bildiğim beni üzenin iki yakasının bir araya gelmediği.
    Hep böyle oldu ve de böyle olacak.

P.S: Aylaaaar, aylar önce, daha bu siteye girmeden bir programda bir kadın "sabır kelimesini kullanmayın, sabır gerektirecek durumları kendinize çekersiniz", demişti. Onun yerine içinizin dolduğunu hissettiğinizde, Huzurluyum, Uyumluyum, kelimelerini içinizden geçirin, demişti. Tavsiye ederim şeker. Huzur ve uyum hep gelip seni bulsun.
    Selam canım benim,
    Ne var ne yok??? Seni özledim. Aklımdasın bilesin.
    Güzel olan her şey senden yana olsun kuzum.
    Kucak dolusu sevgilerimle
    Saçmalayasım gelir bazen,
    Susarım yine,
    Bekleyişler azap olur.
    Aklıma her düşüşte,
    Suskunluğum pişmanlığa dönüşür.

Bir cevap bin şüpheye bedel.
    Bekleyişler azap olur içimde.
    S
    günaydın canım benim
    her şeyin gönlünce güzel olduğu bolluk ve bereket , sağlık dolu harika bir hafta diliyorum...
    sevgiyle mutlu kal
    canım günaydın.........

sana bir link vereyim ...bana tavsiye edilen bir filmdi...şimdi syrediyorum...dilersen sen de izle...benim gibi canın sıkılıyorsa eğer:(

Tatil izle The Holiday Film izle HD Kalite Full Türkçe Dublaj | FilmHDizle
    hamdolsun bugünüme....

yön çiziyorum yine hayatıma....
    yapamadıklarım ve yaptıklarım içinde ayırım yapıyorum....hep değişimi destekleyen beynim gün oluyor ha yola girdi diyorum bir bakıyorum ki aslında yoldan çıkmış...
    anlıyacağın karışık durumdayım.
    Planneeeeeeeer,
    Nerelerdesiiinnn? Wallahi unuttun beni sen!!! Arada bir haber et yahu!!!
    Ne var ne yok? Nasıl gidiyor iş güç??? Çok yoğun musun? Yahu arada bi burdayım de de, şöyle bir sohbet edelim:)))

Müthiş bir gün geçirmeni diliyorum kuzuuuuuuumm:)
    B
    Allah bağışlasın , ben yıllarca balık besledim ve uğursuzluk falan getirmedi, hatta bir ara 3-4 akvaryumum vardı ve üretim yapıp satıyordum , sayıları 5000 i falan bulmuştu diyebilirim.

Ama kaplumbağalar çok sevimli , muhabbet kuşları da öyle ...

Bahçıvancılıkta oynamak lazım , ben oğlum olduğundan beri bahçeli bir ev hayali kuruyorum , organik beslensin , toprakla büyüsün istiyorum..

Güzel bir hafta dilerim şekercim , öpüldün , kızını da sevgiyle kucaklarım.
    B
    Canım iyi olduğunu duymak güzel , okumak daha doğrusu . Seninde oğlun mu var?
    Ben de geçen hafta balık almak istedim yaşamaz dediler , kıyamadım aslında bir köpeğimiz olmasını çok isterim ama vaktimiz yok ki bakmaya :(
    Kaplumbağalar iyi olmuş ben de beslemiştim hatta eğitmiştim çok iyi oluyordu.
    B
    Hu hu şeker grafiker nasılsın? Nasıl gidiyor hayatın? Kuzun nasıl? Gönlünce bir hafta diliyor, Ankara'dan kocaman sevgiler gönderiyorum.
    Korkarım sırlarımın aralanmasından,
    İçimde benim bile bilemediğim,
    Her an çığlık atmaya meyilli,
    Her an susmaya mahkum.
    Kan kırmızısı düşler ...
    Harika wallahi,
    Güzel haberlerle dolu her yanım. Herkes bir rahatlamış, bir ferahlamış çok sevindim hakikaten. Güzel bir fincan çay al yanına, okumalara başla:)) Ben sabah bir ara baktım, şimdi biraz daha devam edeceğim. Bakalım bgi<z yokken neler olmuş, kim neler yazmış??? Senin günlüğünün de takipçisiyim haberin olsun.
    Senin enerjin benim enerjim, benim enerjim senin enerjin:)) Enerjinin lafı mı olur aramızda:))

Muhteşem bir hafta geçirmeni dilerim canım benim:)
    Dinlenmişliğin işlerine de yansısın, sular gibi yolunda gitsin her daim:)

Çok öptüm ben de seniiiiiii:))
    Hey Planner,
    Ne var ne yok?? Nasıldı bayram tatili?? Tatilden sonra rehavete kapılmadın inşallah???
    Çok güzel bir hafta geçirmeni dilerim canım benim:))
    Çok öpüyoummm:))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri