Alexandra
Reaksiyon puanı
21

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Günaydıııııııın,
    İşlerinin yoğun olmasına sevindim.Can sıkıntısına vakit kalmaz kötü düşüncelere zaman olmaz iyidir.
    Çok güzel bir gün diliyorum.
    Seni özlüyorum arada bir ses ver kendine dikkat et.
    Merhaba bluepebblesss =))

mesajını şimdi görebildim ama ben de sana harika, sevgi dolu bir akşam diliyorumm =))

görüşmek üzere!
    S
    canım benim...
    gönlüm ve kapım sana sonuna kadar açık....
    ne zaman istersen başım gözüm üstüne....
    ebrjinin tavan yaptığı bir gün diliyorum....
    sevgiyle mutlu kaly789
    selam bluepebbles güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Uzun zamandır siteye giremediğim için mesajını yeni gördüm kusura bakma. umarım sende iyisindir.Her şey gönlünce olsun sevgi ve mutlulukla kal............
    :) :) yemeği yediğim gibi sızdım saat 7.30 kalktım giyindim akşam oturmasına gittik. tabi gece 1 i geçiyordu uyuduğum şimdi nasıl uykum var nasıl!!yok yok ben şaşırdım iyice.Allah şaşırtmasın.
    teşekkürler arkadaşım bu durumun hakkından gelirim nasılsa.kendimi çok rahat tutuyorum da ondan oldu.hiç birşey için kasmaz oldum ondan.neyseee.. dediğim gibi şimdilik eller havayaaaaaaa......
    Güanydın Arkadaşım.çok güzel birgün diliyorum................... haydeeeeeeee eller havaya.....
    Teşekkürler bluepebbles seve seve anlatırım, çok memnun oldum, karanlık bir günde içimi aydınlattı mesajın =)
    B
    Baktın hayatın tadını çıkaramıyorsun; Tadını kaçıranı, hayatından çıkar".
    [Bob Marley]<!-- google_ad_section_end -->
    B
    Canım'sın yazman beni mutlu ediyor enerjini taaa burdan hissediyorum. İyi ki varsın güzelcim ve iyi ki seni tanımışım. Öpüldün , gülekal emi...
    arkadaş ya canıma tak eden (töbe töbe) bi sıkıntım var benim.
    ben akşam yemeğinden sonra illa uyuyorum en az bir saat.bütün plan program alt üst tabi. uyumasam birikiyo birikiyo hastalanıyom yav.boşver kasma kendini uyu diyorum ne oğlanın ödevi ne ertesi günün yemeği.püf.
    herşeyleri denedim olmuyo uyumadan napsam acaba inan enerji içeceği bile denedim hiç tasvip etmediğim halde.
    tabi aldığım veremediğim kiloları hiç demiyom bile.:(
    öteki arkadaşlarada yazıcam bakalım nasıl fikirler çıkıcak.
    görüşürüzzzzzzzzzzzzz hoşkal.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri