fkacar
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• SENİ ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK AMAAAAAA ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKK SEVİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMM!!!!

BENİM CANIM, BENİM AŞKIM, BENİM KIRÇİÇEĞİM, BENİM MİNİK
    KUŞUM,BENİM YAVRU CEYLANIM,BENİMwave GÜNEŞİM,BENİM PAPATYAM, BENİM UMUDUM VE BENİM HERŞEYİMSİN!.............CANIM'DAN CANISI'NA.....girlhaha
    BAK.. Senin için geldim ama görmüyosun bile.. seslendim duymadın işte....ben de gidiyom işte....ohhhhh yawavekendine çok iyi bak minik kuşum....baharın'dan....actionsmileactionsmile
    Ben de seni çok özledim....neler yapıyon. sınavın nasıl geçti..kendine iyi bak canım, bitanem,kuşum benim....actionsmile öpüyom kocaman....:zpzp:
    Dün çok üzüldüğüm için ağlamaya çalıştım, başarılı olamadım ama. Eski bir can yaktı gönül telimi, haketmediğim sözler söyledi ona üzüldüm çok. Değersiz hissettirdi bana kendimi.

Ama bugün bir kalktım ki, herkes bana çok güzel şeyler yazmış, beni havalara uçurmuşlar, dün sinirden ağlayamadım ama bugün sevinçten ağladım. Yani hem güldüm hem ağladım, duan kabul oldu yani :) sevincli

Nedir bakalım o sıkıntı bi de hele, hal çaresine bakalım dadlum, gıymadlum.
    Sen benim bal böcüğümsün, papatyalara renk ve güzellik katar bal böcükleri, napıyım ayol kuru papatyayı ben y789

Çok iyiyim kuzum, bugün süper uyandım. Forumdaki can lar bana çok güzel sürprizler yapmışlar, sabah yüzümü yaşlarım yıkadı sudan tasarruf ettim y789

Erdek'teyim, hadi gel sana deniz kenarında kayfe ısmarlıyım sevincli Hem beraber gün batımını da izleriz.
    Kendini aramak bitmez ki melek sözlü :)

Sen bana göre melek, diğerine göre bir çiçek ne fark eder ki başkalarının seni nasıl gördüğü? Sen gördüğünden memnun musun budur asıl konu.

Kendini aradıkça Öz' e gider insan, Öz'e gittikçe daha çok gitmek ister ve sonsuz bir yolculuk olur bu insanın kendi içine yaptığı.

Yürekten bakmak da gözden bakmaksa eğer, söylerim her gördüğümü. Senin yüreğinden bakabiliyorum dünyaya ama, gözlerin de bu kadar parlaksa önünü nasıl görebiliyorsun?
    Fark etmez canım nereden istersen oradan yaz, ben ikimizin arasında mekik dokuyorum zaten y789 hatta yorgun değil misin sen bakıyım? dinlenmıyor musun birazcık?
    Bilmem nerede, ama aramaya çıkarız belki bir gün gezginler gibi :)
    Hem belki kendimizi de buluruz ne dersin can paresi?

Bak yaz sıcağında kardelen getirdim sana ttli3 Neden mi? O da çünkü senin gibi başını kaldırıyor büyük bir coşkuyla üstündeki tüm ağırlığı bir kenara bırakarak tüm güzelliğiyle arz-ı endam eyliyor :)

Ne dersin bir gün yerinde görür müyüz seninle kardelenleri?
    Yanımıza hoşgeldin diyebilirim öyleyse sevincli
    Hayatında çok güzel açılımlara vesile olsun bitanecim :)

Herşey o güzel can ın gibi pırıl pırıl ışıldak olsun hayatına. Çok güzel bir yol arkadaşı seçtin kendine, hayırlarına vesile olsun, her an seni mutluluktan bayıltsın e mi? Daha ne diyem ben sana bilemedim y789
    burdan mı yazayım yahu? henüz doğaçlama yaşıyorum, içimden geldiği gibi... sende mi buluşuruz bende mi canımın içi :)
    sevinclisevinclisevinclisevinclisevincli Hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnn

Ösledim tabi, hem de ne karten çok özledim :)

Nasılsın canım, ben çok durgundum. Sizinle olmayı çok istedim bugün, nasıl geçti günün? ark5
    Geçti :) Hepi topu bir kaç saat.

Yarın çok farklı bir güne uyanacaksın ve yanında benim de olmam lazım. Bedenen olmasa bile, ruhen. Bu yüzden geçti, tekrar yanındayım artık.

Hissettiğin sevgim seninle bir, seninle aynı.
    Bir kere daha yürekten çiçeklerinle hoşgeldin hayatıma :)
    Beni, hayatına renk katan küçük bir kırçiçeği kabul et,
    Beni, hayatının en zor anlarında bile rahatça gözlerini kapatıp, huzura dalabileceğin yürekten bir arkadaş değil bir DOST kabul et,
    Beni,gülerken bile hayata.. coçkunu,sevincini paylaşacak,
    Onu çoğaltacak kadar yakın hisset, CAN...
    SENİ ÇOK SEVİYORUM.. BUNU SAKIN UNUTMA!..
    Can 'larının için de de en çok beni sev istiyorum...smil56.. kal güzelliğinle canımın içi..
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri