smyrna1
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Teşekkür ederimmmm... Günaydıınnnn. :) Bugün burada yağmurlu bir hava var ama üşümedikten sonra havanın nasıl olduğu hiç önemli değil benim için. y789 Mutlu günler diliyorummmm. :zpzp:
    S
    günaydın ....
    her şeyin gönlünce güzel olduğu bolluk ve bereket , sağlık dolu harika bir hafta diliyorum...
    sevgiyle mutlu kal
    Güzel bir günde kocaman sevgiler.... gününüz aydın olsun...sevgi ve mutluluk bugün ve hergün sizinle olsun....SEVGİLER!...
    ne güzel sıcaktır şimdi orası...
    ben kabanım üstümde ,atkım boynumda oturuyorum..
    sadece küçük ısıtıcı var o da ayaklarımı yakıyor...
    omuzlarım tutuldu her yerim kuluç...

ne klima ne kalorifer:(
    sağol arkadaşım ...o iyi kalbini kimse üzmesin...
    kendime o kadar çok olumlama yapıyorum ki ....beynim çorba oldu...
    herşeye iyi yönden görmeye çalıştıkça batıyorum.
    gelen cevap olumsuzdu...aslında çok üzgünüm...çok da ağladım ...hakkımda hayırlı olanı istedim ALLAH tan ....ama yinede olumlu cevap gelsin de istemiyor değildim....
    dilerim herşey iyi yönde gider...yüzüm yine güler.
    sağolasın arkadaşım ...Mevlana ne gönlü güzel ALLAH dostu ...

bütün dualar kabul olur...ama aynı cevapta dönmeyebilir..
    ya bu dünya da ettiğin duanın ya da dileğin aynısını
    ya ahirette karşılığını
    ya da o duaya karşılık başka bir lütuf verir RABBİM..mesela sağlık,yaşayacağın ev,yürüyeceğin ayak,yiyebileceğin yemek,konuşmak için ses,alacağın nefes..................bunun sonu yok...

lütfen dualarım kabul olmuyor diye düşünme...
    RABBİM bizi bizden çok düşünür ve sever...O ne yücedir...
    ben de sana bu gençliğinin enerjisi hiç sönmesin diyeyim:)
    P
    Bugün gülmekten yorulcaksın,,asfalyalarını attıran kimse olmayacak :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri