Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
canım benim sen de iyiki varsın.beni çok mutlu etti yazın...
senin o güzel yazıların ve buradaki bütün can arkadaşlarımın yazıları beni hayata motive ediyor ..süper enerji alıyorum.yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyi ki sizlerleyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım hatırlıyor musun bana birkaç yazı yazmıştın bense yine içimdeki olumsuzluğu atmama eyleminde inat ediyordum...sana inanıyordum ve çok da teşekkür ederim .ama canımı acıtanları unutamıyordum.bunu artık bırakıyorum hiçbir faydası yok..onların umrunda değilim onların keyifleri yerinde bense halime hayıflanıyorum kendime acıyorum dedim sadece..bu da beni ve yuvamı mutsuz ediyor.ben bunu haketmiyorum çünkü ben süper biriyim dedim..
sıkıntılarımın fazlalaştığı zamanlardayım ...ben de bunu yenmek için kendime yön çiziyorum olumlama yaparak ...en başta herşeyi hayra yoruyorum ve sorunlara inat etmeden yaklaşmaya çalışıyorum..çünkü dert bitmez dedim kendimce.önemli olan benim o derde ya da herhangi bir konuya verdiğim tepki ..
kendimi dinliyorum sık sık ...özelliklerimi sayıyorum ve gücümü ve de huzurumu ekliyorum ...bunu içimde tekrar tekrar yeniliyorum...pes etmiycem dedim
S
Sultan
bekliyorum...
öyle bir havada gel ki..
vazgeçmek mümkün olmasın...y789
güzelim benim merhaba.
cuman mübarek olsun ...duaların kabul olsun inşallah....
B
blue jaloon
evdeyim ya sanirim yarinda evdeyim belli degil henüz.
himm bugün ne yapicam oberhausen centrum`a gidicem alis veris merkezi.
gez gez bitmez büyük biyer bisiler alicam kendime hakettim valla)
dün disarda calistik -8 derece 10 saat kalmak disarda iyyy felaketti.
S
Sultan
canım benim günaydın...
enerji dolu her şeyin gönlünce güzel olduğu bir hafta sonu diliyorum...
iyi ki varsın...
sevgiyle mutlu kal...
öptüm güzelimy789
slm çok teşekkür ederim ilgilendiğin için ve güzel tavsiyelerin içinkesinlikle dikkate alıcam...bazen geçici olumsuzluk duygularına sahip oluyoruz ama dediğin gibi geçiyor...sevgiler arkadaşım
S
Sultan
canım günaydın...
her şeyin gönlünce güzel olacağı bir gün diliyorum..
enerjinin tavan yaptığı güzel süprizlerin kapını çaldığı günler diliyorum.
sevgiyle mutlu kal
canım benim çok yorma kendini ....
sen bize lazımsın
ben de sana diyorum ama bu ara canım çıktı işteki ve evdeki yoğunluktan...
hemen delete yapayım....
ben çok güçlüyüm ve zindeyim .bugün ve her zaman enerji doluyum çok mutluyum...y789smileydancepartysmileyblissy
ay ay ay ^^ bende sana diliyorum sevgili Bluepebbles
S
Sultan
merhaba güzelim...
nasılsın eminim yine cıvıl cıvıl enrji saçıyorsundur.
güzel bir hafta diliyorum..
her şeyin gönlünce olduğu güzel süprizlerle dolu...
iyi ki varsın
sevgiyle mutlu kalasıny789
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.