daktilo
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Cuma duası şöyle:

La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bediyas semavati vel ardı ya zel celali vel ikram.

Hayırlı cumalar...
    S
    günaydın...
    sayfana bakmışken merhaba demeden geçmek istemedim...
    her şey gönlünce güzel olsun...
    sevgiyle mutlu kaly789
    B
    Teşekkür ederim güzelcim sana da hayırlı cumalarrr.....Sana cuma duası göndereyim , okursun :)
    Günnnaaaaayyyydııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn,

Mutlu, neşe dolu, süprizlerle dolu bir gün geçirmeni dilerim canım:)))))))

Sevgiler:))))
    B
    Evet evet Allah iyiliğini versin :) Çok sağ ol yardımcı olmak istemene , açıklayıcı bilgilerine :) İyi ki varsın , seni tanımak isterim :)
    merhaba daktilocum..
    nasılsın?
    süper ötesi bir gün dilerim yani ultra süper:)
    Rabbim seninle olsun duaların kabul olsun ...........
    B
    Canım söylediklerine katılıyorum hem de harfi harfine, seninle aynı düşüncedeyim.
    Benim cevapsız sorularım muhasebe birimineydi , eylülde y1 oldum yani kıdem atladım , ekimde maaşım brüt olarak 70 lira arttı ama kesintim 120 lira artmış , yani kıdem atladığım için 50 lira kesintim fazlalaşmış , neden dedim cevap veremediler, evelediler, gevelediler.... Öyle yani cevapsız sorularım bunlardı ...
    Dilerim gönlünce süper bir gün geçirirsin . Allah'a emanet ol, Allah yar ve yardımcın olsun.
    B
    Canım günaydın nasıl olsun , sakinliğimi korumaya çalışıyorum. Cevapsız kaldı sorularım , içinden çıkamadılar.
    Sen nasılsın?
    B
    Çok sevindim iyi olmana ve oğluşunla dolu dolu vakit geçirmene de ... Grip için redokson kullan , eczaneden alabilirsin , ben onunla hafif atlattım gribi...

Prensim iyi çok şükür, çok özlüyorum ve Rabbime annelik gibi yüce duyguyu bana tattırdığı için her gün şükrediyorum.
    Dost söylenişi de anlamı da , taşıması da , taşıyan birinin hayatında olması da çok güzel bir duygu . Çok sevindim adına dilerim daim olur.
    B
    Merhaba nasılsın? Oğluşun nasıl? Geçmiş olsun ayrıca, acil şifalar diliyorum , gülekal emi...
    Aslında oturduğun yerde dinleyebilirsin çalışırken. Bunda bir sakınca yok. Zaten alttan gelmesi önemli. Bilinçaltın duyuyor telkinleri, sen bu esnada başka müzikler dinleyebilir, çalışabilir, hatta televizyon bile izleyebilirsin. Ancak parça parça dinleyebiliyorsan elbette verim daha düşük olur. Verilen saatleri doldurman önemli. Bir mp3 player alıp bir kulağına takıp yanında gezdirebilirsin. Sesini iyice kısarsan etraftaki sesleri duymana da engel olmaz böylelikle. Bazı iş yerlerinde sorun olabiliyor elbette. Akşam evde yatarken ya da dinlenirken dinleyemiyor musun? Çok işe yaradıkları için özellikle dinlemeni isterim. Ben bu telkinler sayesinde inanılmaz ilerleme kaydettim.

Ya da iş yerinde dinleme süresini biraz daha uzun tut. Yine de alttan geçen cümleleri kaçırman ilerlemeni geciktirebilir.
    P
    B
    Okyanus güncesi benim güncem orda bir yazı paylaştım okumanı isterim , eğer istersen...
    Allah bağışlasın minik prensini ve sizi de ona...
    B
    Merhaba , gönlünce bir gün ve hafta diliyorum , avatarın çok sevimli :) Minik oğlu olan biri olarak çok beğendim , benim paşamın da böyle bir resmini mi çeksem acaba :)
    Ne zaman istersen beklerim daktilo. İnsan anlatınca ne kadar rahatladığını unutabiliyor bazen. Bazen de kendi kafanda büyütüp kocaman ettiğin bir sıkıntı beklemediğin hızla çözülüp gidiyor. Kafanda sürekli ondan kurtulduğunu imgele. Ben de her zaman buradayım:))

Sevgiler
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri