cadi_bm
Reaksiyon puanı
6

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    merhaba cadıların en şekeri harika bir gün ve hafa sonu diliyorum...
    sevgiyle mutlu kaly789
    B
    Tamam güzelcim beklerim istediğin zaman :) Gülekal...
    S
    her şeyin gönlünce güzel olduğu bir hafta diliyorum.
    sevgiyle mutlu kalıny789
    B
    Ben de haftasonu temizlik yaptım hatta dün de yemeğe misafir aldım , seni çok iyi anlıyorum. Ve beklerim de gelecek olursan çalıştığım yeri söylerim . Davetim de de ciddiyim bilesin ;)
    Ben de seni özlemişimmmmm canım beniiimm:)) Nasılsın? Neler yapıyorsun???
    Keyifli, enerji dolu, kahkaha dolu bir gün geçirmeni dilerim canım benim :))
    B
    Hey şeker cadı aynı şehirdeyiz neden beni hiç ziyarete gelmiyorsun , gel sana kahve ısmarlayım... Olmaz mı?
    B
    Şeker oğlak cadıııı, ağlayıp rahatlaman sevindim ama biriktirmene üzüldüm , dilerim bu son olur ve küçük olaylar birikmeden yok olur.
    B
    Evet evet kadınlar yaşlanmaz zaten büyür ve gelişirler :)
    B
    Aaaaa doğumgününe az kaldı , ne güzelllllll :)
    B
    Çok şükür ben de iyiyim , senin enerjini seviyorum , ikizler burcu musun sen? :)
    B
    Heyoooo en sevdiğim cadıııı , nasılsın?
    Heheyyyy,
    Garfield gibi tasasız olduktan sonra gerisi güzel gelir canım. Tembelliğe çabuk alışıyoruz öyle değil mi??? Bu kadar ara verme, yokluğun çok belli oluyor. Benim de fena halde tembellik yapasım var ama maddi manevi yapmam gereken tonla işim var. Çok kararlıyım, bu hafta yarım bıraktığım işlerimi temizleyeceğim. Artık kendimize gelmemeiz lazım şeker:) Biriktikçe düğümler, çözmesi de zorlaşıyor.
    Ben destek olurum sana, sen de arada beni kontrol et. Birbirimizi harekete geçirelim.
    Çooook çalışmamaız lazım şeker çooooookk:))
    Heyyyyyy,
    Enerjik cadım benim:)) Nasılsın?? Umarım senin de bayramın güzel geçmiştir. Bakıyorum süppersin yine her zamanki gibi??
    Nerelerdesin?? ne yapıyorsun???
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri