cent
Reaksiyon puanı
6

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• sizle aynı dönemde forumda bulunmadım. ancak öyle yararlandım ki pek çok konudaki dolu dolu yorumlarınızdan..
    içtenlikle size ulaşmasını dileyerek enerjimin, iyi ki varsınız demek istedim..
    malesef sıgarayı bırakamadım ama hayatım süper canacaım

sevgi ve saygıyla kalınız
    B
    Hu hu nerelerdesin?Nasıl gidiyor hayatın? Ne yaptın sigarayı bırakma olayını? Dilerim bırakabilmişsindir . Sağlıkla kal emi :)
    sağolasın cancazım sende iyiki varsın hayatının güzellikleri içerisinde gülekal inşallah

B
    Seni görmek ne güzel demek için sayfana geldim , gördüm ki ofline sın olsun yine de , sitedeki yazılarını beğenerek okuyorum. İyi ki varsın , gülekal emi...
    olabilir neden olmasın sitemizde ihtiyaç varsa
    yanlız her gün siteye girme imkanım olmayabilir
    B
    sizde moderator olma yolunda isik görüyorum ne dersiniz:)?
    sağolasın güzellikler diyarından hamd ederek istedikerlimizi hep beraber yaşamak dileğiyle

B
    Merhaba , süper bir coşma görüyorum ne güzel . Gönlünce bir haftasonu dilerim , Ankara'dan sealmlar... :)
    kızım için aldım inanın bende seyrettim farklı olmanın getirisine ve götürüsüne göğüs geren bu penguenin sonunda farkıyla hayatındaki muhteşemliği kucaklayabildi

P
    HAPPY FEETS-NEŞELİ AYAKLAR,,bizim favorimiz;

sağolasın luejaloon boluk ve bereketin seninde bizimde taşsın inşallah

B
    Merhaba , nasılsın?
    Ve sigarayı bırakacağına da inanıyor bu konuda seni destekliyorum . Sevgiyle kalasın :)
    sağolasın luepebbles cemil cümle hepimiz için olsun güzel dileklerin
    işlerden fırsat bulamadım anca şimdi girdim siteye mesajına biraz geç cevap verdim
    herkese nice mutlu ve hayırlı yıllar olsun

Merhabalar Cent,
    Nerelerdesin??? uzundur göremedim seni... Sana ve aileni muhteşem güzelliklerle, bollukla, bereketle ce elbette sevgiyle dolu bir yıl dilerim:))
    teşekkür ederim
    güzelikler hayatınıza nisan yağmurları gibi dolsun

Merhabalar Cent,
    Size güzel bir gün dilerim:) Sevgi, huzur ve mutluluk dolu bir hafta olsun sizin için:)
    Sevgiler
    teşekkür ederim kalbinizdeki güzellikler hayatınıza dolsun sevgi ve saygı yaşamınızın bütününe yansısın

• Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri