fkacar
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Sen mi hatırlatacaktın bana onu, yüreğim acıyor şimdi geçmişe dalıp giderken. Gökyüzüne bakarken okumuştu bu şiiri bana, en nağmeli sesiyle. Şiir okuyuşuna aşık olmuştum ya zaten... Bazı Nazım Usta'nın toprağını bol ederdik, bazı Necip Baba'yı anardık gözlerimiz yaşlı...

O gitti benim de şiirlerim öksüz kaldı, kalemi elime alamadım bir daha alsam da başaramadım eskisi gibi yazmayı, hiç olmadı.

Bu şiiri ilk okuduğunda biliyor musun demişti- hayır ama ilk mısrada mıhlamıştı beni yerime. Ağlamıştım, ağlamıştık.

Sen mi hatırlatacaktın yıllanmış ilk sevdamı bana can paresi?
    Akmıyor yaşlar gözümden, yüreğim sırılsıklam sadece.
    Alışamamışım :)
    İstediğin her zaman, üşüdüğünde güneşimle, yandığında yağmurumla, rüzgarımla, yorulduğunda yaslanacağın dallarım ve gölgemle hep görmek, bulmak istediğin yerdeyim. ttli3

Seni çoook seviyorum kiss3

ama sen beni ağlattın şimdi ağla2
    (ağlarken aynı zamanda gülebiliyormuşumutananadam )

o kadar yalnızdım ki; bazen "içim dolup taşıyor, çooook sevmek istiyorumm"
    diye haykırıyordum... sevginin gücünü şimdi daha iyi anlıyorum. sevgi akmalı yüreklerden, tıpkı damarlardan akan kan gibi...

tek akan şeyim "yaşam suyum = göz yaşım" a, sevgi karışınca anladım: mutluluk nedir?rt67

sevmek kadar sevilmek de çok güzelmiş, üstelik sorgulamadan, sever mi diye beklemeden geleni, çok güzelmiş...44a

Bir kez daha aynı özden yoğrulduğumuzu; korkudan kilitlediğimiz kapılarımızı açacak tek anahtarın ise sevgi olduğunu tüm hücrelerimde hissettim...

sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün diyeceğim ama ağlarken güldürmek herkese nasip olmaz... işte bu yüzden seni çoook seviyorum...

sizi gönlüme sokan Tanrıma şükürler olsun...

Burada bir can varmış, herkesi sorgusuz sualsiz canına katarmış ttli3 Dedim ki ben de geleyim, belki bana da yer vardır bu Can' ın yüreğinin bir köşesinde.

senin için bu can-sudem8...

bu resimi bilisayarımdan taşıdım canımcım. bunu yapabilmek için
    http://www.imageshack.us/ sitesini kullanıyormuşuz. (laf aramızda arayan buluyormuş)

öptüm şeker şey...
    canım beğendiğin resmin üzerinde mausun sağ tıkla kopyala yazısının üzerine tıkla...,geri gel hangi sayfaya istiyorsan oranın üzerine getir.yine sağ tıkla bu defa yapıştır yazısının üzerine tıkla...resim oraya yapışıyor..acemi işi bu kadar olur..bende yeni öğrendim çok zevkli
    çok teşekkür ederim...
    bu güzel resimleri nasıl gönderiyorsun?
    ben de siz canlara hediye göndermeyi çok isterim...
    ellerine sağlık. sen harikasın...
    BAZEN Yıldızları süpürürsün farkında olmadan,
    Güneş kucağındadır, Bilemezsin,
    Bir çocuk gözlerine bakar, Arkan dönüktür.
    Ciğerinda kuruludur orkestra, Duymazsın.
    Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun, Anlamazsın.
    Uçar gider, koşsan da, Tutamazsın...
    Bir şeyi bitirmek de unutmak da, başlamak da Senin yüreğİnde."HAYATI" Yüreğinin sesini dinleyerek, yüreğinin diliyle konuşarak yaşa!....
    "YÜREĞİNİN GÖTÜRDÜĞÜ YERE GİT..... Canım'a hitaben....t678KUCAK DOLUSU SEVGİLER SICACIK....956k
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri