Alexandra
Reaksiyon puanı
21

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Merhaba geçiyordum uğradım.Sesin soluğun çıkmayınca merak ettim.
    Umarım herşey yolundadır.
    Kendine dikkat et.İyiki varsın.
    B
    Tatlıcımmmm sözü ben de çok beğenmiştim , senin beğendiğine de sevindim . Evet tene değil yüreğe dokunmak lazım , dilerim hep yüreğine dokunan insanlarla karşılaşırsın...
    B
    Canım çok anım yok Haydarpaşa ile ilgili hatta hiç anım yok ama ben de çok üzüldüm hatta az evvel ondan bahsediyordum, nasıl bu kadar dikkatsiz olunabilir anlamıyorum açıkçası...
    Can kaybı olmamasına hepsinin yanmamasına sevindim ama yanmış haline de bakmadım , bakamadım biliyorum kaldıramazdım.
    Dedim ya anım olmamasına rağmen bunca üzüldüm seni çok iyi anlıyorum.

Haftasonum yorucuydu , küçük prenste çok sağlıklı değil , vücudu kırgın biraz .
    B
    Canımmmmmm çakılım nasılmış bakalım?
    forumda merak ettıgım kişiler var.
    sizinle cok fazla konuşma fırsatımız olmadı ama sizi merak edıyorum...ne iş yapıosunuz bu arada
    Pardon yanlışlıkla sildim. Özür dilerim. Hem teknoloji özürlü hem de uykulu olunca işte böyle oluyor. Tekrar tekrar özür dilerim. Bigisayarı kapatıp yatma vakti gelmiş demek. İyi geceler.
    B
    Canım canım canımmmmmmmmmmmmmm.... Bir sürü şey yazmak istedim sana nedense , içimden çok şey geçti , çok şey dillendirmek istedim , dillendiremedim :) Ama sen beni hisseder anlarsın biliyorum , seni çokkkk seviyorum çakılımmmm benimmmm....
    merhaba canım...
    çok sevindim senin için ...evinde hep huzurlu olasın...benim bayramım her zamanki gibiydi değişen birşey yok:)

sevdiklerim sağ hayattalar onlarla olmak yetti bana...
    zaman çok hızlı akıyor ve biz büyüyoruz....annem ve babam keşke hiç yaşlanmasalar onları kaybetmek istemiyorum ...
    Allah kimseyi ayırmasın ...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri