aquariel
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Günaydın ,
    Annen gerçekten melekmiş , gıpta ettim sana , çok şanslısın . Şansın daim olsun , annene de selamlar, hem anneni , hem o annenin yetiştirdiği seni tanımayı çok isterim dilerim yaşıyordur.
    Gönlünce bir gün diliyorum , sevgiyle , gülekal emi...
    B
    Merhabalar , sanırım virüs koruma programınız çok güçlü değil sürekli reklamlar göründüğüne göre , uzman da değilim ki yardımcı olabilisem :(
    Dilerim kısa zamanda sorun çözülür ve paylaşmak istediklerini okuyabiliriz , sevgiyle kal :)
    B
    Hu hu , naber? Nasılsın? Hiç göremiyorum seni , keyfin yerinde mi?
    Ne kadar güzel,
    İnsanın bir çocuğunun olması dünyaya bakışını tamamen değiştiriyordur eminim :)) Ne kadar şanslısın, çok sewindim senin adına:)) Hayat hepimiz için zorluklar getiriyor, ben her şeyin bir sebebi olduğuna inanarak, eskisine göre daha da güçlendim.
    Hayatın getirdiklerine karşı su kadar akışkan olmanı dilerim:))

Muhteşem bir gün olsun senin için...

Kucak dolusu sevgilerimle
    Merhaba, yeniden hoşgeldin. Çok iyiyim çok teşekkürler, gelip de bana uğramadan geçmediğin için. Çok mutlu oldum. Bu uzun sürede neler yaptın? Dilerim her şey yolundadır:))
    Merhabalar demek için uğradım.
    Sağlıklı, mutlu, sevgi ve bolluk dolu yeni bir yıl dilerim
    Sevgilerimle:))
    B
    Herkese her şeyi beğendiremezsin , ters olmakta lazım ... :)
    B
    Kızmasın eşin çok yerinde bir felsefen var ...
    B
    Baktın hayatın tadını çıkaramıyorsun; Tadını kaçıranı, hayatından çıkar".
    [Bob Marley]<!-- google_ad_section_end -->
    Himmm kimse sana inanilmaz bir moral kaynagi oldugunu soylemis miydi :-)) Ben de sana keyifli bir aksam dilerim arkadasim...
    B
    Hepimiz dünyaya gönderilmiş melekleriz ancak kanatlarımız dokunarak uçabiliriz diye bir söz okumuştum :)
    Ben melek olduğunu düşünüyor keyifli bir akşam diliyorum.
    B
    dünyalar güzeli arkadasim süper bi hafta seninle olsun..
    B
    Benim burcum terazi :) apuaris sanırım kova demek bana ordan çağrıştırdı... Güzel ve süper bir gün diliyorum , sevgiyle kal...
    B
    Merhaba aquariel i görünce kova burcu musun diye düşündüm :) Önemli mi hayır tabi ki , insan olmak aslolan ve selam vermek sitedim , mutluluk dolu bir gün dileyerek... :)
    B
    mrb:)
    bende gecmis bayramini en icten dileklerimle kutluyorum..
    B
    Çok teşekkür ederim , huzur ve sevgi yakanızı hiç bırakmasın , sağlıkla kalınızzz... :)))
    B
    B
    güzel arkasim benim iyi aksamlar diliyorum:))
    B
    Merhaba demek ve güzel dileklerimi iletmek için ziyaret ettim , gülekalınız... :))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri