neseli ceni
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Merhaba güzelim iyiyim sen nasılsın?
    P
    HAPPY FEETS-NEŞELİ AYAKLAR,,bizim favorimiz;

Merhaba,
    Aynı aileden olup tanışmamak olmuyor.Sizinle tanışmak için uğradım.Böylesi bir aileye mensup bir birey olduğum için mutluyum.
    Güzel bir gün dileklerim ile sevgiyle kalınız.
    İyiki varsınız.
    B
    Benim arkadaşlarım makina mühendisliğinde , başarılar derslerinde... İkizler tahminimdi , çünkü iki durumu aynı anda yaşıyorsun. Birden mutlusun birden durgun, bir neşeli bir suskun...
    B
    Ben Denizli'den mezun oldum :) Sana da başarılar diliyorum ... Hangi bölümdesin sınıf arkadaşlarımdan bazıları hoca oldu orada...
    B
    Sen dediğim kitabı en kısa zamanda al ve oku , işe de kendini sevmekle hatta çok sevmekle başla... Git tabii annenin evine , ben de akşam oğluşumu alıp gitmeyi planlıyorum.
    B
    Sevgili ikizler bence aklına yatsın çünkü aklına yatmamasını sağlamaya çalışan ego, ego hep trajedi ve kötü olman için uğraşıyor . Beyninde konuşan sesin o olduğunu farket , susturamazsın ama dinleyemeyebilirsin.
    Var olmanın gücü, Echart Tolle , mutlaka okumanı öneriyorum.
    B
    Hu hu şeker iyi olduğunu okudum doktorlar bilir , en iyisini de demişler işte . Maşallah...
    B
    Hadi bakalım iyi ki hatırlatmışım o zaman :)
    Benim günlük ingilizcem de pek iyi sayılmaz , kpds ve üds ye girmek istiyorum ve onun içinde kursa gitmek yerine cd den halletmeyi umuyorum, dildebir kursuyla görüştüm , yarın sonuçlanacak .

Hadi bakalım kolay gelsin.
    B
    Merhaba arkadaşım , günlüğünü takip etmekteyim ve şu an ki iyi halini muhafaza etmeni dilerim :)
    Nasıl gidiyor akademik ingilizce? Yanılmıyorum değil mi?
    Selam Neşeli Ceni,
    Neşen daim olmasını dilerim. Günlüğünü keyifle takip ediyorum.
    Çok güzel bir ömür geçirmeni dilerim,
    Sevgiler:))
    B
    Dilerim her şey gönlünce olur , gülekal emi.. :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri