sanemce
Reaksiyon puanı
51

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• günaydın :)
    mucizelerle dolu,mutlu umutlu sağlıklı,bolluk ve bereket dolu bir hafta olsun..
    sevgiyle mutlu kal...:) ttli3ttli3
    Selaaammm! Ben geldimmmm... :)

S
    her şeyin gönlünüzce güzel olduğu..
    sevdiklerinizle beraber..
    sağlık mutluluk bolluk ve bereket dolu bir yıl olsun...
    mutlu yıllar....
    S
    günaydın...
    gülmekten çenemiz ağrısın...
    okadar güzel süprizler bizi bulsun ki ağzımız kulaklarımıza varsın..
    bol bonuslu güzel bir hafta sonu olsun....
    sevgiyle mutlu kaly789
    Sevgili Sanemce,
    Öncelikle yapmış olduğun çalışmalar için emeklerine vede ellerine sağlık, yalnız sizden bir şey talep edeceğim. Benim evim şehirden biraz uzak olması sebebiyle internet bağlantısı sorunu yaşıyorum bu sebeple hazırlamış olduğunuz güzel yazıları (olumlamaları) word dosyası olarak kaydetmeye çalışıyorum fakat yukarıdaki sebeplerden dolayı kaydetmekte zorlanıyorum. Bu sebeple Kuantum Olumlamaları kitabındaki kayıtlarınızı e mail olarak tarafıma ulaştırabilirmisinız (utanarak istiyorum) sevgiyle kalın saygılarımla,
    B
    Merhabalar şekercim , nasılsın görüşmeyeli?
    Merhabalar Sanemce,
    Nasılsııııınn???? Bir uğrayıp seni selamlamak, sana şans dolu, neşe dolu bir gün dilemek istedim.
    Fotoğrafı çok beğendim, harika görünüyorsun!!!

Sevgilerimleeeee :))
    S
    merhaba canım özel ve tek olan sensin senden bir tane daha yok...
    hep kızınla beraber güzel günlere uyanman dileğiyle..
    iyi ki varsın...
    sevgiyle mutlu kaly789
    S
    merhaba canım...
    her şeyin gönlünce dilediğince güzel olduğu günler diliyorum.
    harika süprizler hep kapını çalsın...
    sevgiyle mutlu kal
    B
    Çok şükür iyiyim güzelcim , toparlanmana sevindim . Dilerim kızın da iyidir :)
    Ben henüz hiç telkin dinlemedim , umarım haftasonu başlayacağım.
    B
    Merhaba canımcım nasıl oldun ? Umarım daha iyicesindir. Dualarım seninle , gülekal emi...
    B
    Canımsın kaç gündür aklım hep sende , dualarım hep seninle . Nasıl oldun güzelcim?
    ne olursan ol gelll..bak iyiki burdasın aydınlandı ne içeceğin böyleliklee..sana ne iyi gelecekse onu yap canımm..dinlemeye ihtiyacın varsa tabiki git...
    merhaba canımm..çok geçmiş olsun..kendine mükemmel bir koruma kalkanı yap ..ne negatif girebilsin nede mikrop canımm..bal karabiberi öneririm içebilirsen..birde sarımsağı haşlayıp yemeni.. sevgiler..
    tıık tııık..
    evde misin canım :)
    arada bir ışıklarını yaksan da şu forum bir aydınlansa...
    Unutma

Her kışın bir baharı vardır..Bahar çok yakın,haberin olsun..

Seni Seviyorum.ark5
    S
    merhaba sanemce,
    her şey gönlünce güzel olsun.
    iyi ki varsın.
    sevgiyle mutlu kalın
    B
    Günaydın naif arkadaşım , nasılsın? İyi olmanı diliyor , kucak dolusu sevgiler gönderiyorummmmm...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri