mai-krizantem
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    günaydın...
    her şey gönlünce güzel olsun.
    gönlünden yüreğinden istediğin her şey seninle olsun.
    sevgiyle mutlu kal
    B
    Tamam güzelcim ne zaman istersen görüşelim tabii , gülekal :)
    Günaydııııınnnnnn:)))
    Nasılsın canım? Umarım her şey yolunda gidiyordur?? Biraz durgun musun sen, bana mı öyle geldi???
    Ben de senin neşe dolu, harika bir gün geçirmeni dilerim canımcııımm:)))
    Bu mavi çiçeklerin içimi açıyor her gördüğümde, iy ki varsın canımmm:))
    B
    Çok teşekkürler yoksa sende Ankara da mısın?
    B
    Canım benim Allah yar ve yardımcın olsun , dilerim emeklerin zayii olmaz ve karşılığını alırsın. Geçti ama olsun , gününü de can-ı gönülden kutlarım :) Gülekal emi...
    Merhabalarrrrr,
    Ne var ne yok canım?? Bayramın nasıl geçti??? Umarım mutlu bir bayram geçirmişsindir. Yeni haftaya bomba gibi başlamanı dilerim canım:)
    Sevgilerimle
    B
    Teşekkürler güzelim , aynı dilekleri ben de senin için diliyorum , Allah yar ve yardımcın olsun , sevgiyle kal :)
    B
    Günaydın , gönlünce bir gün diliyorum ve kalbinden geçen tüm güzelliklere ulaşmanı :) Cehaletimi mazur gör aeo nedir?
    Görüşmek dileğiyle gülekal :)
    B
    Geç kalmışım doğum gününü kutlamaya , dilerim her şey gönlünce olur , gülekal emi :)
    Doğumgünün kutlu osun şeker :)

Sağlık,mutluluk ve başarılarla dolu nice seneler diliyorum,tabii tüm sevdiklerinle beraber..actionsmile
    Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatühü güzel kardeşim.actionsmile Bir Mümin kardeşin, kardeşine yapabileceği ne güzel ve içten bir dua ile yüzümü gülümsetip bana amin dedirttiniz. Allah razı olsun sizden...s456s456Bu güzel duayı bende sizin için Rabbime arz ettim...Çok şükür iyiyim,umarım sizde iyisinizdir.Hayırlı akşamlar dilerim,sevgiyle kalın...t678t678t678
    Es selamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü. Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.Allah size istediklerinin daha hayırlısını,daha güzelini versin.Gününüz diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah sizi her iki cihanda da mutlu etsin.Nasılsınız bugün?Gününüz nasıl geçiyor?
    Merhaba cnm, selamın başım üstüne :) teşekkür ederim iyi dileklerin için,benden de sana selam olsun...:) Allah'a emanet ol ...:)
    B
    Günaydınnnn , bol gülücüklü ve huzurlu bir gün geçirmenizi diliyorum, sevgiyle ve sevdiklerinizle... :))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri