denizyıldızı
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Es selamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü. Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Allah sana istediklerinin daha hayırlısını,daha güzelini versin.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni her iki cihanda da mutlu etsin.Nasılsın bugün canım arkadaşım?Günün nasıl geçiyor?
    Arkadaşım sağol iyiym dha da iyi olacağım inşallah.. :) Senninde günün diğer günlrden dha güzel geçsin, daha neşeli ve daha hayırlı geçsin...Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni her iki cihanda da mutlu etsin...
    Es selamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü. Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Allah sana istediklerinin daha hayırlısını,daha güzelini versin.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Allah seni her iki cihanda da mutlu etsin.Nasılsın bugün canım arkadaşım?Günün nasıl geçiyor?Allah'a hamd olsun iyiyim.Allah'ın izniyle bu sorununa
    çözüm bulursun.BUNA İNANIYORUM :)
    Es selamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü. Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Allah sana istediklerinin daha hayırlısını,daha güzelini versin.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Nasılsın bugün canım ablacığım?Günlerin nasıl geçiyor?(Umarım kendini günden güne daha iyi ,daha mutlu ve daha özgüvenli hissetiyorsundur)
    Saoll çok mutlu olmasam da geçen günlerden daha iyiym arkadaşım... Sen nasılsın?.. Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.
    Es selamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü. Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Allah sana istediklerinin daha hayırlısını,daha güzelini versin.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Nasılsın bugün canım ablacığım?
    Peki pozitif düşüneceğim saol bigookyanus... :) Seninde herşey gönlünce olsun, hayat sana gerçekten hep bir okyanusmuş gibi derin bir sevgiyle ve cömertlikle davransın... :)
    B
    Dilerim istediğin gibi bir iş bulursun , pozitif düşün iş seni bulsun... :) Her şey gönlünce olsun , gülekal emi...
    Teşekkür ederim ... =) Açıkcası bugün pek de güzel bir gün geçirmedim; iş arıyorumda o yüzden umarım isteidğim gibi bir işbulabilirim... Sen nasılsın arkadaşım; umarım iyisindir...
    Es selamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü. Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Allah sana istediklerinin daha hayırlısını,daha güzelini versin.Günün diğer günlerden daha güzel,daha neşeli ve daha hayırlı geçsin.Ve bu gün geçtikçe artsın.Nasılsın bugün canım ablacığım?.Umarım kendini çok iyi hissetiyorsundur.Günün nasıl geçti? :)
    B
    Merhaba , güzel bir gün diliyorum , gülekalınız... :)
    Doğruyu söylemek gerekirse pek fazla denemedim.:).Gelişmelerini senden bekliyorum.Yeni Günlüğün hayırlı olsun bu arada.:)))
    S.a Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Allah'a hamd olsun ben de iyiyim :).Eft sana yardımcı oluyor mu?:)
    Güzeş geçiyor zahid abi biraz önce bir film izledim şimdi de burdayım; iyiym yani.. :)) Sen nasılsın?.. bENDE SENİN İÇİN AYNI ŞEYLERİ DİLERİM... :)
    S.a Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi üzerine olsun.Günün gittikçe güzelleşsin ve hayırla dolsun.Bu geçerek artsın.Nasılsın Nasılsın Deniz abla?Kendini nasıl hissetiyorsunGünün Nasıl geçiyor? :))))
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri